Гороскоп для Скорпіона на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп на січень для Скорпіона. За його словами, початок року вимагатиме участі Скорпіонів у найрізноманітніших справах. Втім, турботи для вас давно стали звичними.

Ви будете брати участь у різних заходах. Не виключені також романтичні знайомства. В середині місяця вам доведеться багато чого переосмислити, відмовитися від колишніх установок, почати будувати плани на майбутнє. Остання декада січня принесе довгоочікувану стабільність. Зміни, що відбуваються в цей час, в кар'єрі і фінансах будуть позитивними.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Відео дня

Що чекає на Скорпіона в січні 2024 року

Для ділової активності в січні Скорпіонам не вистачатиме сил. В голові раз у раз почнуть з'являтися ідеї і творчі задуми, але їх реалізація через знижений рівень енергії виявиться скрутною. Розуміючи, що неможливо встигнути все і відразу, ви будете приділяти більше уваги особистій сфері.

Розташування зірок посприяє приходу романтики у ваше життя. Захочеться ходити на побачення, брати участь у вечірках. Перші 5 днів місяця потрібно тримати під контролем власні емоції і економно витрачати ресурси. У вас виникне бажання розкидатися грошима, до цього можуть підштовхувати і інші люди. На початку січня Скорпіони будуть схильні до стороннього впливу.

Ближче до середини місяця вам вдасться приборкати емоції. З'явиться можливість вирішити спірні питання, врегулювати складні ситуації. Зберігаючи голову холодною, ви зможете скористатися можливостями, що з'явилися, щоб просунутися по кар'єрних сходах і заробити.

На початку нового року зросте ваш авторитет в колективі, у вас вийде надавати більший вплив на робочий процес. У багатьох представників знака з'явиться тяга до свободи, пошуку нових зв'язків.

Любовний гороскоп

Початок року виявиться для Скорпіонів часом для прояву яскравих почуттів. У багатьох пар пожвавиться інтимне життя. Це дозволить стати один одному ще ближче. Не забувайте балувати другу половинку сюрпризами, влаштовувати романтичні вечори.

Для тих, хто вільний, стане актуальним пошук партнера. Вибирайте не головою, а серцем. Непідробна пристрасть можлива тільки з людиною, до якого вас тягне на всіх рівнях. Скорпіони завжди звертають увагу на особливих людей, так буде і цього разу.

Для стабільних пар важливо піклуватися і приділяти увагу один одному. Союз можуть зміцнити спільні заняття, демонстрація поваги і довіри. Не забувайте прислухатися до думки другої половинки, враховуйте її інтереси. Втім, ви напевно і так все це робите, якщо зберігаєте відносини багато років. Просто продовжуйте в тому ж дусі.

Гроші та кар'єра

З фінансами в січні все досить непогано. Доходи будуть стабільно зростати. У плані роботи з'являться привабливі перспективи. Частину грошей можна буде інвестувати у вигідні проекти. Сферу вкладення попередньо обговоріть з грамотним в цьому питанні людиною.

Якщо ж ви покладаєтеся тільки на себе, перевірте всю інформацію і тричі обміркуйте прийняте рішення. Відповідально ставтеся до витрат. Не витрачайте занадто багато грошей, піддаючи ризику фінансову стійкість. Витрати повинні бути виправдані. 

Удача любить тих, хто йде їй назустріч. Позитивні зрушення в кар'єрі очікують Скорпіонів, які прагнуть до зростання, мають амбіції. Завдяки положенню планет активні дії в січні матимуть хороші результати. Деякі навіть зможуть отримати доступ до тих сфер, які раніше були для нього закриті. Якщо ви поки не вирішили, чим хочете займатися, відкладіть пошуки на потім. Початок року для цього не найвдаліший момент.

Здоров'я

Стрес - один з важливих факторів, який згубно діє на здоров'я. Якщо раз у раз впадати в негативний стан, можна "заробити" гіпертонію, хронічну втому, стати більш вразливим перед вірусами і бактеріями. Розслабленню допоможуть медитації, відвідування лазні, плавання. Взимку будуть актуальні гартують процедури. Ще я радять Скорпіонам скоротити кількість солі в раціоні, інакше можливі проблеми з нирками.

Сприятливі дні: 5, 10, 14, 18, 22, 27.

Несприятливі дні: 2, 8, 12, 16, 20, 24, 29.

Вас також можуть зацікавити новини: