Гороскоп для Тельця на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп на січень 2023 року для Тельців. За його словами, перший місяць року пройде в динамічному темпі. Одні події будуть змінюватися іншими, викликаючи суперечливі емоції.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Що чекає на Тельців у січні 2024 року

Удача буде на вашому боці, але не забувайте і про свою інтуїцію. На початку січня вам може надійти приваблива пропозиція або важлива інформація. У другій декаді Тельцям буде складно діяти як того вимагають обставини. Представники знака опиняться під впливом когось з боку. Прислухайтеся до думки тільки тих людей, яким ви довіряєте. Третя декада дасть можливість виправити всі помилки. Це час натхнення, романтичних побачень, передчуття чарівництва.

Відео дня

Якщо в грудні Тельці відчували внутрішню дисгармонію, то в січні ситуація виправиться. Ви відчуєте умиротворення і розслабленість. Енергетичний потенціал буде перебувати на середньому рівні, що зумовить розмірене протягом життя. У перші дні січня вам можуть запропонувати відрядження, або приватну поїздку в далекі краї. Чи приймати цю пропозицію, вирішувати вам.

Можливо, зав'яжуться нові контакти з діловими партнерами із зарубіжжя. У вас можуть з'явитися однодумці в рідному колективі, з якими доведеться займатися спільною справою. У другій декаді ви будете схильні до ілюзій, внаслідок чого можете зробити недалекоглядний вчинок - невигідно проінвестувати гроші або зробити непотрібну покупку. У цей період краще критично ставитися до власних рішень.

Третя декада буде для вас найсприятливішим періодом. Ви розберетеся з минулими невдачами, зможете знайти додаткове джерело доходу і зробити правильний вибір, як в особистій, так і в діловій сфері. Всі ці досягнення викличуть у вас душевне піднесення.

Любовний гороскоп

У попередні місяці Тельцям не дуже щастило в любовному плані. Січень змінить негативну ситуацію. У вас з'явиться шанс завести романтичний зв'язок. Зверніть увагу, не варто підганяти партнера під рамки власних уявлень. Краще займіться самовдосконаленням, працюючи над собою.

В цьому випадку шанс на побудову гармонійних відносин буде набагато вище. Я раджу не озиратися назад, з тугою згадуючи колишнього коханого. Зосередьте всю увагу на людині, яка з'явилася у Вашому житті.

Тельці, які перебувають у шлюбі, можуть зіткнутися з низкою скандалів і розборок. Будьте обережні з новими контактами. Трапилася зраду партнер вам не пробачить. Якщо навіть здалося, що ви зустріли любов всього свого життя, відкладіть рішення піти з сім'ї на більш пізній термін. Дуже може бути, що ви передумаєте.

Гроші та кар'єра

Тельці люблять твердо стояти на ногах, мати матеріальний достаток. Січень порадує їх можливістю непогано заробити і зробити накопичення. Для початку доведеться навести порядок у фінансових питаннях, що стосуються сімейних витрат і ведення бізнесу. Ваш потенціал дозволить братися за підробіток.

Але майте на увазі, додаткова робота повинна приносити задоволення. В іншому випадку ваші сили швидко вичерпаються. Не варто приймати пропозиції, що обіцяють швидкі і легкі гроші. Це прямий шлях до розчарування. Заробляйте на тому, на чому ви добре розбираєтеся.

В роботі і кар'єрі слід діяти розмірено, не поспішаючи. Дивно, але в цьому випадку ви встигнете дуже багато зробити. В середині місяця можливі деякі непорозуміння, які викличуть досаду. Якщо якась справа не пішла, беріться за наступне. Невдача не повинна вас зупиняти. Сприймайте її як досвід на шляху до нових звершень.

Здоров'я

Тельці відрізняються міцним здоров'ям, але в січні краще себе поберегти. Раніше пережиті стреси можуть негативно позначитися на самопочутті і роботі імунітету. Не варто звалювати на себе надмірне навантаження. Остерігайтеся недосипу і перевтоми.

Через знижену імунного захисту можуть загостритися хронічні захворювання. В цьому випадку використовуйте рекомендації фахівців і дотримуйтеся дієти. Підтримайте здоров'я водними процедурами-візьміть абонемент в басейн, раз в тиждень відвідуйте сауну. Зменшіть кількість споживаних солодощів.

Сприятливі дні: 5, 10, 15, 19, 23, 28.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 17, 21, 26, 30.

Вас також можуть зацікавити новини: