Гороскоп карт таро на квітень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Карти таро здавна допомагають людям зазирнути в майбутнє і дізнатися, що готує нам доля. Гороскоп на місяць по картах Таро розповість, як пройде травень у кожного знака Зодіаку, і які поради мають для вас карти. 

Овен

Карта місяця: Шістка мечів

У травні вам доведеться зіткнутися з неприємними та сумними наслідками минулих рішень. Ви будете змушені прийняти зміни, які вас не порадують, але вони абсолютно неоюхідні. Карта обіцяє, що неприємні емоції пройдуть швидко, тому не зациклюйтесь на них, а націльтеся на майбутнє.

Відео дня

Телець

Карта місяця: Колесо фортуни

Ця карта віщує вам дуже вдалі події, які змінять життя на краще. Будьте готові до нових можливостей та щасливих змін. Важливо пам'ятати, що удача не приходить сама по собі - ви повинні постійно працювати над своїми цілями, щоб досягти успіху.

Близнюки

Карта місяця: Диявол

Ця карта попереджає вас про можливі спокуси і залежності у вашому житті, які оволодіють вами в травні. Можливо вам захочеться домогтися бажаного не дуже чесним шляхом, або підставити іншу людину для своєї вигоди. Лише вам вирішувати, піддатися чи спокусі, або задовольнятися скромними успіхами, але мати чисту совість.

Рак

Карта місяця: Двійка пентаклів

Ваша фінансова ситуація може стати фокусом уваги цього місяця. У травні Раки зуміють спритно "жонглювати" всіма справами і розберуться зі своїми проблемами без суєти. У фінансовому плані місяць в цілому сприятливий. Але уникайте емоційних покупок і необдуманих витрат. 

Лев

Карта місяця: П'ятірка пентаклів

У цьому місяці може виникнути ситуація, коли ви будете відчувати себе незахищеним або в неприємній ситуації. Невпевненість у своїх силах і відчуття безпорадності можуть пригнічувати вас. Але не впадайте у відчай - допомога може прийти з несподіваних джерел. 

Діва

Карта місяця: Вежа

Ця карта попереджає вас про можливий зрив планів або про кардинальну зміну у вашому житті. Але є і позитивна сторона - ця карта також означає можливість перебудувати своє життя і виправити старі помилки. Як би не змінилося ваше життя, постарайтеся пристосуватися до нової ситуації.

Терези

Карта місяця: Сімка мечів

Карта віщує, що ви зможете налагодити своє життя і вирішити поточні проблеми, але шлях до щастя буде неочевидним. У травні варто спробувати шукати допомогу і підтримку там, де ви раніше не шукали. Будьте креативними і не бійтеся виходити зі своєї зони комфорту. Життя за течією навряд чи принесе вам щастя в травні. Це хороший привід змінити своє життя або прийняти рішення, на які ви раніше не наважувалися.

Скорпіон

Карта місяця: Сонце

Ця карта віщує вам яскраве і щасливе майбутнє. Важливо насолоджуватися моментом і не забувати, що успіх приходить до тих, хто вірить в себе. Якщо опустите руки або будете нехтувати своїми інтересами, то щастя вам не бачити. 

Стрілець

Карта місяця: Туз жезлів

Туз Жезлів - дуже сильна карта, яка віщує великі успіхи, позбавлення від сумнівів і комплексів, гарний настрій, сміливий і позитивний настрій. В коханні карта обіцяє вибух пристрасті, а також може говорити про швидку пропозицію шлюбу або вагітності. У вас достатньо сил для виконання будь-якої справи.

Козеріг

Карта місяця: Зірка (перевернута)

Карта попереджає вас, що ваші фантазії і плани мають мало спільного з реальністю, а ваша поведінка занадто легковажна. У травні ви ризикуєте жити в ілюзії або обманювати самого себе щодо близьких людей. Ви будете давати порожні обіцянки, або чути такі обіцянки від другої половинки. Карта радить вам позбавитися від фальші у вашому житті.

Водолій

Карта місяця: Колісниця

У травні Водолії відчують неймовірний приплив сил, ніби ви готові зрушити гори. Будь-які справи будуть даватися вам легко, а перешкоди на шляху до успіху ви легко обійдете. Але ваша впевненість у собі може перейти в нахабство і агресивність, а сміливість може межувати з нерозсудливістю. Будьте наполегливими, але не забувайте про людяність.

Риби

Карта місяця: Лицар жезлів

У травні ви будете впевненою в собі і відважною людиною, яка точно знає, чого хоче від життя. Місяць дуже вдалий для подорожей, ведення бізнесу, спорту, нових знайомств. Загалом, в травні вам забезпечений успіх в будь-якій справі, якщо не будете лінуватися.

Вас також можуть зацікавити новини: