Гороскоп на 2023 рік для Водолія / depositphotos.com

Представники повітряної стихії зустрінуть Новий рік 2023 з розмахом, адже Кролик, як покровитель року, з самого початку готує для них безліч цікавих подій. Вам варто бути готовими до крутих поворотів долі і тримати серце відкритим - щастя в особистому житті вже йде до вас в руки.

Гороскоп любові на 2023 рік

Самотні Водолії цілком можуть зустріти хорошу людину влітку 2023 року, але є нюанс - своєю недовірою ви ризикуєте все зіпсувати. Якщо не навчитеся відкриватися людям і бути з ними чесними, то з цієї зустрічі нічого серйозного не вийде. Також астрологи рекомендують Водоліям більше залучатися до людини і приділяти їй свою увагу, інакше партнерові набридне ваш холод і він піде до того, хто виявиться більш чуйним.

Сімейні Водолії будуть насолоджуватися тишею і спокоєм, але і тут не обійдеться без напруги - кожен в парі буде зайнятий своїми справами, а часу на партнера не виявиться. Через це колишня пристрасть спаде, але пам'ятайте, що такий небезпечний момент можна виправити, взявши кілька вихідних і присвятивши їх своїй половинці.

Відео дня

Гороскоп кар'єри на 2023 рік

Кролик (Кіт), як активні тварини, обрушать на Водоліїв потужний грошовий потік, але з однією умовою - потрібно розвивати працьовитість і цілеспрямованість. Якщо ви працюєте на когось, то просто так підвищення і надбавку до зарплати вам ніхто не дасть. Начальство любить тих, хто рухається вперед, тому підвищуйте свою кваліфікацію, розвивайте навички і беріть більш складні завдання, зміцнюючи авторитет в очах керівництва. Саме така тактика допоможе вам швидше домогтися бажаних результатів.

Гороскоп кар'єри на 2023 рік

Зима в плані самопочуття не стане для вас катастрофічним періодом - досить просто тепло одягатися і підвищувати імунітет в холодну пору року. А ось навесні, в період авітамінозу, краще зайнятися своїм здоров'ям грунтовно, щоб поточні проблеми не посилилися до кінця літа. Найбільш вразливими місцями будуть шлунок і мізки, тобто, астрологи рекомендують вам бути обережними з тим, чим ви харчуєтеся, і берегти психіку. Якщо ви відчуєте легкі симптоми нездужання або втому - тут же кидайте все і відпочивайте, не жартуйте зі здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: