Гороскоп на 2024 рік для Діви / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Загалом 2024-й рік несе Дівам позитивні зміни. Але не можна покладатися тільки на зірки. Вмійте знаходити час для відпочинку і турботи про своє здоров'я. У людей, народжених під цим знаком, буде шанс проявити свої найкращі якості, що обов'язково дасть плоди. Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав докладний гороскоп.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Загальний гороскоп (Діва) на 2024 рік

Діви вирізняються аналітичним розумом, завзятістю в досягненні цілей, практичністю. Ці якості допоможуть їм просуватися вперед. Протягом 2024 року варто звернути увагу на перешкоди, що виникають. Вони слугують маячками і вказують потрібний напрямок. Дівам слід зробити акцент на своєму здоров'ї. У рік дракона випробування можуть випасти тим парам, які довгі роки разом.

Відео дня

У січні та лютому варто проявити дипломатичність у стосунках із колегами та начальством, щоб уникнути конфліктів на роботі. Новорічні свята бажано відзначити короткочасною поїздкою на відпочинок. Не обов'язково відвідувати екзотичні країни. Добре провести час можна на туристичній базі, займаючись зимовими видами спорту. Фізична активність на свіжому повітрі піде Дівам на користь.

Зірки вказують, що навесні представники земного знака можуть зіткнутися з держструктурами. Когось торкнеться питання спадщини або передачі нерухомості. На когось чекає перегляд або розірвання контрактів. Якщо ви відчуваєте, що не вистачає компетенції для розв'язання важливих питань, краще звернутися по поради до фахівців.

Влітку з подачі Дракона Діви будуть активними, енергія почне буквально фонтанувати. Потрібно розподілити час і сили так, щоб їх вистачало на роботу, творчі проєкти і спілкування з близькими людьми. Восени стан справ залежить від стану правлячої планети - Меркурія, який вступає в ретроградну фазу 26.11. Період ретроградності сприятливий для завершення справ і відновлення втрачених зв'язків із колегами та друзями.

Жінка-Діва - гороскоп на 2024 рік

У третій декаді січня жінкам-Дівам бажано зайнятися самоаналізом. Для початку обміркуйте, що вам дорого, а чим можна пожертвувати, які довгострокові плани. Потім приступайте до вироблення стратегії на найближчий час. З кінця лютого до середини літа чекає складний період, і внутрішня перебудова стане в пригоді.

Діви відчують віддалення колег, родичів, деяких друзів. Багато проблем доведеться вирішувати самотужки. У літню пору варто обмежити свої витрати, інакше гроші можуть витекти крізь пальці, не принісши бажаного результату. Тут Дів виручить їхня практичність.

У серпні представниці знака відчують бажання зайнятися творчістю. Улюблене хобі стане джерелом додаткового заробітку, якщо приділяти йому достатньо часу. Слідуйте за своїми бажаннями. Якщо суперечити внутрішньому голосу, можна легко впасти в депресію. Листопад і грудень - чудовий час, щоб показати своїм близьким, як ви їх любите. Проявляйте турботу і частіше даруйте коханим ніжні слова.

Чоловічий гороскоп на 2024 (Діва)

Чоловікам важливо буде на початку року розділити цілі на першорядні та другорядні. У цьому разі реалізовувати завдання стане простіше. За допомогою Дракона можна буде досягти успіхів у самореалізації, просунутися в кар'єрі. До квітня краще не вкладатися у великі проєкти. Використовуйте ті ресурси, які у вас будуть на цей момент.

Зірки радять бути готовими до конкуренції, але при цьому уникати конфліктів. Подбайте про своє здоров'я. Якщо є проблеми в цьому плані, краще вирішити їх у першій половині року. Напруженим часом стане перехід із літа на осінь. Чоловіки-Діви нічого не встигатимуть, що може загальмувати шлях до успіху.

Листопад вимагатиме від Дів рішучості й амбітності, не дуже властивих цьому знаку. Одинаки восени зможуть знайти собі пару. Тільки не треба кидатися з головою у вир кохання, дійте акуратно. Проявіть увагу і дочекайтеся відповідної реакції партнерки. Знаки, які свідчать про те, що ви сподобалися, можуть слугувати сигналом для побудови серйозних стосунків.

Любовний гороскоп (Діва) на 2024 рік

Дів багато хто вважає сухарями, у яких кар'єра і гроші перебувають на першому плані. Але це не зовсім так. Діви просто тримають особисте життя в таємниці, не даючи приводу оточуючим втручатися і давати поради.

У 2024 році на представників знака очікують бурхливі романи. Можливе відновлення колишніх стосунків. Чуттєвий період триватиме до осені. Потім у житті багатьох Дів настане фаза охолодження в сформованій парі.

З перших днів осені до кінця листопада не варто укладати шлюби. Стабільні Діви перестануть впізнавати себе. У деяких може з'явитися бажання розлучитися з колишнім партнером і пошукати собі нового. У стійких парах на стосунки не буде часу, оскільки на багатьох Дів чекає навчання.

Фінансовий гороскоп на 2024 рік (Діва)

На початку 2024 року фінанси Дів заспівають романси. Становище залишиться таким до початку весни. Дівам доведеться скоротити витрати або витрачати те, що вони накопичили раніше. Краще бути пильними, не вестися на пропозицію швидкого заробітку. Велика ймовірність обману. Тих, хто обіймає керівну посаду, можуть підвести підлеглі, що не найкращим чином позначиться на зарплаті.

Навесні та влітку становище покращиться, але великих грошей у цей час все одно чекати не варто. Зірки дають таку пораду: запасіться терпінням і живіть за коштами. Однак деяким представникам знака буде важко втриматися від великих покупок влітку.

Разове отримання великих сум можна очікувати в лютому, на межі травня та червня, у вересні та листопаді. З осені фінансові справи підуть на лад. Якщо близькі пропонуватимуть грошову допомогу, її допустимо прийняти в тому разі, коли ви відчуваєте щиру зацікавленість людини у вашому благополуччі. Наприкінці листопада, коли Меркурій вступає в ретроградну фазу, не варто брати кредити і позичати гроші.

Гороскоп здоров'я для Дів на 2024 рік

У 2024 році у Дів два складні періоди щодо стану здоров'я. Приділити більше уваги цій сфері потрібно із січня до кінця березня і з другого тижня жовтня до кінця листопада. Занепад сил представники знака можуть відчувати також із кінця серпня до середини вересня.

У такі дні я раджу більше відпочивати, підтримувати організм правильним харчуванням і корисними процедурами. Найнебезпечнішим для Дів у плані здоров'я днем називають 29 серпня. За можливості в цю дату побудьте вдома.

Виявити приховані проблеми зі здоров'ям допоможе диспансеризація, яку я рекомендую пройти в січні. З початку року до середини квітня краще утриматися від планових операцій. Косметичні процедури будуть результативними, якщо провести їх у січні, травні та листопаді.

Вас також можуть зацікавити новини: