Гороскоп на 2024 рік для Лева / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Яскрава особистість, уміння знайти спільну мову з ким завгодно і великі амбіції - ось чим відрізняється типовий Лев. Гороскоп на 2024 рік підкаже, як діяти, щоб домогтися успіху. Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав докладний гороскоп.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Загальний гороскоп (Лев) на 2024 рік

2024 рік стане насиченим для народжених під знаком Лева. Ще до настання весни більшість тих, хто перебуває під заступництвом цього сузір'я, відкриють для себе нові перспективи. Насамперед ідеться про кар'єру, матеріальний достаток і становище в суспільстві. Для якоїсь частини Львів перспективи стосуватимуться можливості отримання нових знань, навичок, кваліфікації.

Відео дня

У середині року представники знака зіткнуться з певними змінами в особистому житті. Можливо, у них зміниться склад сім'ї. Кінець 2024 року стане часом підбиття підсумків і отримання значних результатів активної діяльності протягом минулих місяців.

Жінка-Лев - гороскоп на 2024 рік

Левиці будуть у центрі уваги протягом усього року! Особливо помітним це стане в травні та жовтні. У самотніх представниць знака є всі шанси привернути чимало тих, хто зацікавиться їхньою красою, дотепністю і яскравою особистістю. Рік вдалий і для старту нового навчання - знання даватимуться легко, а підсумкові випробування пройдуть успішно. Корисно здобувати будь-які нові навички і не відкладати справи у 2024 році на потім. У другій половині року варто приділяти більше уваги дітям і батькам - імовірно, у них виникне потреба в допомозі, пораді та підтримці.

Рік вельми сприятливий для зниження ваги. Але не варто піддаватися спокусі скористатися якоюсь екстремальною методикою, що обіцяє моментальне схуднення. Найкраще спрацює принцип "тихіше їдеш - далі будеш".

Чоловічий гороскоп (Лев) 2024 рік

Чоловіки-Леви отримають одразу кілька великих шансів на успіх у 2024 році. Насамперед, вдалими місяцями будуть березень, червень і листопад. У цей час варто, зваживши ризики, наважуватися на великі зміни, брати на себе відповідальність. Сприятливими стануть будь-які поїздки, пов'язані з роботою, переїзди, великі покупки. Але варто бути обережнішими під час переговорів із тими, від чиїх рішень багато що залежить. Брати, сестри і друзі Лева можуть особливо гостро потребувати його порад і підтримки.

Рік підходить для тренування власних фізичних можливостей, таких, як сила і витривалість. Регулярні фізичні навантаження позначаться позитивно і на здоров'ї, і на зовнішньому вигляді.

Любовний гороскоп (Лев) на 2024 рік

Самотні Леви привертатимуть чимало уваги у 2024 році. Особливо високими шанси на цікаве знайомство стануть навесні та під кінець року. А ось із курортними романами в сезон відпусток і звичайними знайомствами влітку варто бути уважнішими: є шанс, що людина, яка зустрінеться в цей час, не особливо добре підійде для довгострокових стосунків. Утім, інтуїція Левів і Левиць підкаже їм, коли варто продовжити знайомство, а коли краще відійти в сторону.

Леви, які вже перебувають у стосунках, отримають шанс на розквіт ніжних почуттів у парі, зміцнення любові та взаємної довіри. Для цього їм знадобиться небагато - всього лише звернути увагу на потреби партнера, поговорити з ним і порадувати чимось несподіваним, але дуже приємним. У відповідь вони можуть розраховувати на щиру подяку і відповідні сюрпризи. Крім того, Левам не варто приховувати власні думки і почуття в цей період. Це піде на користь простоті і ясності взаємодії в парі.

Фінансовий гороскоп на 2024 рік (Лев)

2024 рік для Левів стане одним із найуспішніших фінансових періодів за останній час. Насамперед, для представників цього знака відкриються значні кар'єрні перспективи. Більшості варто очікувати їх ще на початку року і не упустити свого шансу. Зміни на краще можуть проявитися як у зміні роботи або навіть сфери діяльності на більш вигідну, так і в підвищенні на старому місці.

Рік сприятливий для великих покупок, особливо друга його половина. Але це лише частково стосується придбання будь-якої техніки: з вибором таких речей Левам варто бути обережнішими, уважно перевіряти всі документи, характеристики майбутньої покупки та відгуки на неї. Це хороший рік для придбання нерухомості та авто.

Леви, які володіють своїм бізнесом або самозайняті, не відчуватимуть нестачі в платоспроможних клієнтах. Але для того, щоб значно підвищити дохід, їм доведеться набути деяких нових навичок. Не завадить і додаткова реклама своїх послуг.

Гороскоп здоров'я для Лева на 2024 рік

Здоров'я - те, на чому базується успіх усього року. Як почуватимуться Леви? Загалом, 2024 рік мине бадьоро й енергійно. У Левів нечасто спостерігатиметься занепад сил і зайва втома навіть у разі інтенсивного графіка життя. Але на початку року варто підійти відповідально до профілактики застудних захворювань, навесні та влітку - частіше бувати на свіжому повітрі. А восени варто переконатися в тому, що їхнє харчування здорове, повноцінне і містить не надто багато шкідливих компонентів. Березень і листопад сприятливі для проходження планових обстежень та інших запланованих медичних маніпуляцій.

Вас також можуть зацікавити новини: