Гороскоп на 2024 рік для Тельців / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У 2024 році влада переходить до Зеленого Дерев'яного Дракона. Що очікує на Тельців у цей період? Талісман року вносить свої корективи в загальний прогноз. Загалом на Тельців чекають значні зміни життєвого укладу. Щоб впустити в життя нове, доведеться зруйнувати старе. Пам'ятайте про головне - всі зміни трапляються на краще. Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав докладний гороскоп на 2024 рік - Телець, вище ніс!

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Загальний гороскоп (Телець) на 2024 рік

Загалом зірки обіцяють Тельцям здійснення планів. Однак дорога не буде гладкою. Обійти підводні камені представникам знака допоможе інтуїція в поєднанні з логікою і волею. Не можна піддаватися страхам, сумнівам та іншим негативним емоціям. До важливих справ краще братися на межі весни і літа. Як то кажуть, ловіть хвилю!

Відео дня

У цей період для Тельців відкривається коридор удачі. На них чекає підвищення на роботі або вдалий старт у новій сфері. Перешкодою для розвитку може стати природна нерішучість і сором'язливість. Попрацюйте над собою, постарайтеся змінити характер і звичну схему дій.

Навесні у Тельців пожвавиться особисте життя. Ті, хто давно був у пошуках партнера, зможуть, нарешті, його зустріти. Уважніше придивитися до кандидата на стосунки, інакше пізніше можливе розчарування. Увімкніть вроджену харизму, щоб привернути об'єкт своєї симпатії. Восени на вас чекають непередбачувані ситуації, що вимагатиме прийняття рішень.

Жінка-Телець - гороскоп на 2024 рік

Жінкам зірки рекомендують не обтяжувати себе побутом. Занурення в рутину не дасть нічого, крім втоми. Краще витратьте вільний час на коханих людей і займіться саморозвитком. З вирішенням побутових завдань чудово впораються члени сім'ї. У вирішенні спірних питань проявляйте спокій і мудрість. Не дозволяйте розпалюватися конфліктам.

У секторі стосунків і соціальних зв'язків справи підуть на лад. Самотні дами зможуть зустріти обранця, про якого давно мріяли. Ходіть на побачення, зустрічайтеся і вибирайте. Під впливом зовнішніх подій у Тельців-жінок можуть виникати періоди апатії та смутку. Увійти в норму допоможе дво-триденний відпочинок.

Ваша стратегія у справах на 2024 рік - повільне просування. Надмірні зусилля і натиск можуть вас виснажити і не принести потрібного результату. Ближче до осені має бути багато пересувань. Поїздки можуть бути як по роботі, так і з метою помандрувати. Будьте рішучішими в другій половині року, не відкладайте на потім питання, які потребують уваги.

Чоловік-Телець - гороскоп на 2024 рік

Основний вектор розвитку для Тельців-чоловіків у 2024 році - кар'єра. Тут на одних чекають видатні досягнення на звичній ниві, а на інших - вдалий старт. Однак, я застерігаю, вам варто зосередити зусилля в одному напрямку. Якщо братися за кілька проєктів одразу, всі вони закінчаться провалом.

Якщо в чомусь бракує знань, не слід намагатися впоратися самостійно. У сьогоднішньому складному світі розв'язання багатьох завдань потребує компетенції. Вчіться довіряти розрулювання питань фахівцям. Знаюча людина приведе вас до перемоги вашої справи найкоротшим шляхом.

Розташування небесних тіл у 2024 році пророкує ймовірність бути втягнутими в конфлікти. Тримайте нейтралітет, особливо якщо сварка сталася між вами і родичами. Якщо ви наполягатимете на своїй правоті, виникне ризик втрати великої суми грошей.

Любовний гороскоп на 2024 рік (Телець)

Тельці можуть турбуватися, вступаючи у високосний рік. Адже заведено вважати, що такі періоди приносять нещастя. Що стосується кохання, переживати буде нема про що. Союз усталених пар стане ще міцнішим. Постарайтеся оживити атмосферу в домі романтичними вечерями і милими сюрпризами.

На самотніх представників знака чекають приємні знайомства, побачення, початок стосунків, які принесуть багато радості. Не варто проявляти ревнощі, це руйнівне почуття може поховати навіть непорушне кохання.

Конфлікти, що виникають, краще не доводити до напруження, а вирішувати на ранній стадії. Тоді точно вдасться уникнути розриву. Можуть активізуватися колишні партнери, будьте готові до нав'язливих дзвінків. Весна для Тельців виявиться періодом романтики, коли все бачиться в рожевому світлі і для радості не потрібен особливий привід.

Фінансовий гороскоп (Телець) на 2024 рік

2024 рік дасть зрозуміти Тельцям, що таке великі гроші. Їхні доходи збільшаться в кілька разів. Це стане можливим завдяки тому, що потенціал Тельців, нарешті, розкриється. На шляху до успіху варто проганяти сумніви і дотримуватися рівноваги між приходом і витратами.

Щоб поліпшити фінансове становище, я рекомендую Тельцям не відмовлятися від підробітків. До речі стане в пригоді і допомога родичів. Тим, хто займається інвестиціями, краще розподілити свої доходи на кілька різних фондів. Для накопичень вибирайте надійний банк.

Поради досвідчених у грошових справах знайомих стануть у пригоді, прислухайтеся до них. Якщо внаслідок власної помилки ви втратите гроші, не бійтеся починати все спочатку. Наприкінці літа та восени можуть виникати ситуації, що призводять до грошових втрат.

Краще підготуватися до такого розвороту подій, готуючи фінансову подушку в першій половині року. Можливо, вона й не знадобиться, але ви почуватиметеся впевненіше. Не варто планувати на 2024 рік великі покупки, такі як будинок, квартира, дорогий автомобіль. На що ви можете витратитися, так це на подорожі. Отримані емоції з лишком окуплять усі витрати.

Гороскоп здоров'я на 2024 рік

У 2024 році в Тельців буде все чудово зі здоров'ям, але тільки в тому разі, якщо вони самі собі не зашкодять. Представники цього знака люблять поїсти і мають тенденцію до набору зайвої ваги. Приділіть увагу своєму харчуванню. Переведіть його на правильні рейки, якщо ви цього ще не зробили.

Здоровий раціон допоможе поліпшити роботу органів травлення, печінки та відновить гормональний баланс. Тим, хто має хронічні захворювання, варто зайнятися профілактикою загострень. Для цього двічі на рік рекомендується проходити диспансеризацію.

Активним молодим людям бажано уникати екстремальних видів спорту через підвищений ризик травм. Уважними в цьому плані необхідно бути в період із 18 січня до 12 лютого. Щоб не отримати переломів, порізів, забоїв, треба бути обережнішими.

Допоможе підтримати здоров'я відпустка, взята наприкінці квітня. За 3-4 тижні організм зможе повністю відновитися. Восени слід уникати перевантажень і стежити за якістю сну. Перевтома не найкращим чином позначиться на здоров'ї.

Вас також можуть зацікавити новини: