Гороскоп на сегодня для всіх знаків Зодіаку / noi.md

Сьогодні не завжди буде легко зрозуміти свої і чужі відчуття. Можливі хвилини зваблювання, омани, лукавства, поверхневого сприйняття подій. Можна закохатися в образ, піддатися магії слова або аромату. Розмова може закінчитися питанням.

У неділю вітаються полегшені аксесуари та матеріали, легкі ласощі й напої. Добре проводити нескладні б'юті-процедури, купувати парфумерію.

Овен

Овнам сьогодні варто зробити ставку на зв'язок і спілкування. Бажано не запізнюватися з розмовою, якщо вам є що сказати: можливостей висловитися у відповідній обстановці і бути почутим стає менше.

Відео дня

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 27 квітня - 3 травня

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям не зациклюватися на своїх проблемах і, по мірі сил, підтримувати контакт зі світом. Необхідний нетравматичний спосіб вбудуватися в соціальне життя і відчути причетність до загального процесу.

Близнюки

Для Близнюків неділя буде приємним днем, загальну гармонію може зіпсувати лише неуважність або схильність до фантазій. Настрій підніме хобі з естетичним ухилом, улюблені ласощі, подарунок, гарний одяг, вишуканий аромат.

Рак

Сьогодні Раків чекає ланцюжок приємних вражень, але не всі їх варто вважати реальністю і приводом для побудови планів. Деякі з них будуть випадковими, а частина може стати плодом вашого або колективної уяви.

Лев

Сьогодні Левам дихатиметься легше. День допоможе відволіктися від грандіозних планів або відсунути їх на віддалену перспективу, з якої все бачиться менш пафосним.

Діва

Дівам сьогодні при будь-якому розкладі важливо залишатися послужливими, чарівними та привабливими. 

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, на яких у травні чекає велике везіння

Ваги

Для Терезів день вдалий, і не тільки в моменті. Проявивши далекоглядність і прораховуючи кожен крок, можна не тільки приємно провести час, але й закласти міцний фундамент для поетапних майбутніх успіхів.

Скорпіон

Скорпіонів сьогодні виручить легкий погляд на життя (який не слід плутати з бравадою перед обличчям труднощів). При зовнішній легковажності, корисно включити режим підозрілості і не вважати випадкові удачі «чистою монетою».

Стрілець

Зірки радять не квапити сьогодні події: це вдалий час для перших кроків, які і сформують ґрунт для майбутніх відносин.

Козеріг

Приємні моменти неділі можуть бути пов'язані для Козерогів з новою роботою, вихованцями або підопічними. Очікуються невеликі позитивні зрушення у справах, пов'язаних з фінансами і самопочуттям.

Водолій

Водоліям неділя допоможе підтримувати гармонію в любові, в спілкуванні з дітьми та близькими. Краще провести її далеко від місць, що викликають у вас нервозність - наприклад на природі.

Риби

Сьогодні Риби можуть в черговий раз стати жертвою своїх фантазій або ідеалістичного сприйняття світу. Спотворений погляд можливий у сфері домашніх справ, у любові, у фінансових питаннях. Вам може бути складно висловити свої почуття.