Гороскоп на квітень для Левів / фото ua.depositphotos.com

У квітні Левів очікує весняний настрій і маса привабливих пропозицій, повідомляє гороскоп від Tamby.info. Особливо успішно буде складатися спілкування із зарубіжними друзями та колегами. Левів порадують спільні творчі проекти, розважальні поїздки і приємні покупки. Зараз бажання збігаються з можливостями. 

У квітні Леви будуть сповнені сил і натхнення. Проявляйте ініціативу і підкорюйте нові вершини. Щоб досягти намічених цілей, вам доведеться добре попрацювати. У другій половині місяця Левам можна розраховувати на підтримку друзів і рідних. В останній тиждень квітня потрібно дотримуватися великої обережності при їзді за кермом. Краще зовсім не водити машину.

Сприятливі дні у квітні 2021 року для Левів: 

Відео дня

3, 4, 13, 18, 26 квітня.

Несприятливі дні квітня 2021 року для Лева: 

1, 8, 15, 20, 25, 29 квітня.

Гороскоп для Левів в роботі і фінансах

Читайте такожМісячний календар стрижок на квітень 2021: коли можна стригтися і завивати волоссяМасштабні проекти і збір команди в березні навряд чи закінчаться успіхом для Левів. Особливо небажано обговорення угод і укладення договорів. Договори будуть виконуватися не на вашу користь, а фінансові ризики не виправдаються. Рекомендується зосередитися на незавершених і поточних справах. 

У квітні вам випаде можливість проявити свої лідерські якості та організаторські здібності. Навіть якщо роль керівника не приваблює вас, обставини на роботі змусять взяти ініціативу у свої руки. У фінансовому плані не передбачається зростання доходів. Постарайтеся не витрачати гроші на хотілки і розваги і купувати лише необхідне.

Гороскоп на квітень 2021 для Левів / фото pixabay.com

Сім'я та особисте життя Левів у квітні 2021

Сімейні побутові турботи протягом квітня вирішаться легко і без зусиль з вашого боку. У вихованні дітей потрібно дати їм більше самостійності. Дозвольте дитині самостійно зайнятися якою-небудь справою і контролюйте її здалеку. Ви обов'язково побачите її гордою, щасливою і задоволеною результатами.

У відносинах Левів в цьому місяці може виникнути непорозуміння. Спокійно перечекайте неприємний період і перейдіть на повсякденні справи. Ні в якому разі не роздмухуйте конфлікт. Образи можуть привести вашу пару до розставання. Наприкінці місяця у вас з'явиться можливість приємно і весело провести час зі своєю половинкою, а також влаштувати дружню вечірку.

Гороскоп для Левів у здоров'ї

У квітні висока ймовірність простудних захворювань. Особливо вразливі гортань, трахея і щитовидна залоза. Одягайтеся по погоді, вживайте більше вітамінів і не забувайте провітрювати кімнату, щоб в повітрі не розмножувалися мікроби. З весняним авітамінозом вам допоможуть впоратися молода зелень і цитрусові.

Вам також може бути цікаво: