Астролог Влад Росс / Скриншот YouTube

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН склав гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку. Що зірки обіцяють саме вам наприкінці весни - дізнайтеся у своєму детальному прогнозі.

Овен

Початок травня загрожує для Овнів струсами, конфліктами і бажанням усім нав'язати свою позицію. Можуть бути втрати фізичних сил, через що у них можуть розвинутися якісь хвороби. Марс входить в Овна, а це катастрофи, удари долі та інше. Тобто в травні саме Овен буде найбіднішим знаком Зодіаку.

Відео дня

Телець

Місяць пройде для Тельця в стилі ностальгії, вони можуть відновити старі справи, повернутися до вирішення забутих питань, зустріти старих знайомих. Однак їм не завжди варто озиратися на минуле. Венера в їхньому знаку подарує їм класну ситуацію в справах і фінансових можливостей. Тому можна сказати, що Тельці - щасливчики травня.

Близнюки

У Близнюків ситуація схожа з Тельцями. Вони можуть відновити спілкування зі старими знайомими. У плані фінансів і кар'єрі можуть бути несподівані зміни, які були вже підготовлені. Юпітер - планета великого щастя - наприкінці місяця ввійде в їхній знак, даючи їм можливість реалізувати особисті амбіції і запланувати подорож. В амурних справах у них тиша і спокій.

Рак

Травень буде для Раків досить цікавим місяцем. Вони можуть змінити своє минуле і виправити помилки. Можна кардинально змінити практично все своє життя. Для їхнього гаманця теж буде сприятлива ситуація, тому вони в травні можуть поповнити свої заначки. А ось в особистому житті все не так гладко, можуть бути розставання і розлучення.

Лев

Левам варто справлятися з усіма проблемами самотужки. Краще ні з ким нікуди не їздити. Також їм буде важко донести до оточення свої ідеї. Прагнення стояти на своєму викличе плітки та пересуди. Існує небезпека звільнення. Можуть підставити однокласники, одногрупники та колеги. Активні дії в кар'єрі краще перенести на кінець місяця, а решту часу - насолоджуватися відпочинком. Не рекомендується брати кредити, бо можливе фінансове банкрутство. А ось в особистому житті все буде супер. Леви можуть зустріти людину, яка підійде їм на 100 відсотків.

Діва

Ваше життя буде дуже насиченим, можливі нові знайомства і спілкування. Однак будьте обережні, бо є ризик стати жертвою обману. Протягом перших двох тижнів травня не рекомендується брати кредити, переходити з роботи на роботу, переоформляти документи. У третій декаді все ж доведеться поборотися за свої права. Ви можете отримати хороші знання, вступити до ВНЗ. Сім'я вимагатиме від вас ухвалення відповідального рішення.

Терези

На початку травня Терезам не варто проявляти ініціативу, тому що ви можете зіткнутися з протидією партнерів. Однак природна рівновага допоможе Терезам зберегти спокій і стабільність у будь-якій ситуації. У плані кохання подружжю краще не давати приводу для ревнощів. Самотні Терези можуть познайомитися з близькою людиною вже на початку місяця.

Скорпіон

Напружена обстановка на початку травня закличе Скорпіона до порядку і зібраності. Якщо ви визначилися з головною метою на найближчий час, то дійте сміливо і не відволікайтеся на дрібниці. Вельми активний місяць, головне - спрямовувати енергію в мирне русло. Творчий підхід до будь-якої справи може бути сприятливим. Загалом причин для занепокоєння у вас немає. Наприкінці місяця ви зможете розслабитися і навіть зустріти свою долю.

Стрілець

У травні вам варто бути готовими до випробувань, пов'язаних із друзями. Можуть розриватися навіть найміцніші стосунки. Рятувальним кругом може стати кохана людина, тому з нею варто проводити більше часу. На роботі можуть бути причіпки з боку начальства, скандали та інше. Також ви ризикуєте втратити величезну суму грошей у середині місяця. При цьому ви можете займатися спортом і працювати над стосунками.

Козеріг

Травень буде для Козерогів позитивним часом. Вам варто якомога більше старатися в професійній діяльності. У другій декаді місяця Меркурій допоможе Козерогам поповнити гаманець. В особистому плані їм доступні любовні перемоги. Загалом місяць для них буде хорошим.

Водолій

Водолії - вільні люди, які не хочуть ні в чому себе обмежувати. Однак усе ж доведеться взяти себе в руки. Щодо особистого життя, то амурні справи краще залишити на волю випадку. Можливі спонтанні зустрічі, можна зустріти кохання всього свого життя. А в плані кар'єри - не буває лиха без добра. Можуть бути складнощі, але не забувайте, що є ще й фортуна. Можете виграти в лотерею.

Риби

Останній весняний місяць потішить Риб позитивним настроєм, приємними подіями. Усе складеться вдало, якщо всі починання Риб будуть засновані на творчості. У плані кар'єри травень відкриє для них нові перспективи. Сприятливими будуть комерційні справи. В особистому житті їх супроводжуватиме романтичний настрій. Крім того, ви можете зміцнити зв'язок із коханою людиною. Подумайте про купівлю нерухомості.

Вас також можуть зацікавити новини: