Тиждень з 1 по 7 червня особлива, приносить багато важливих подій / prijedor24h.net

Тиждень з 1 по 7 червня особлива, приносить багато важливих подій. 5 червня в 22:25 за київським часом відбудеться Повня, вона ж Напівтіньове Місячне затемнення у Стрільці, яке відкриває довгий коридор затемнень (до 5 липня). Вплив цього затемнення відчують всі, але особливо, представники знаків Стрільця і Близнюків. Будьте готові до раптового зміни планів, то, що було актуально раніше, втрачає свою значимість. Розуміння загальної астрологічної ситуації, допоможе уникнути ускладнень, а також отримати користь від майбутніх подій.

Період затемнень – це час перезавантаження, можливість знайти свій правильний шлях, зрозуміти своє призначення. Це найкращий час для звільнення від усього, що блокує ваші можливості, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Для Овнів підготовлених до різних ситуацій, займаються самопізнанням, це гарний час для кардинальних життєвих змін. Багато зможуть поставити цілі для кар'єрного росту і почати до них рухатися, створюючи свою стабільність. Несподівані перевороти по службі і кар'єрі в ту або іншу сторону, виявляться результатом ваших колишніх старань. Тобто отримуєте відповідно до свого рівня розвитку, якістю виконуваної роботи і додатком зусиль. Можуть виникнути певні складнощі у юридичних питаннях, у взаємовідносинах із зарубіжними партнерами.

Відео дня

Читайте такожМісячне затемнення 5 червня припаде на повню: астролог розповіла про наслідки незвичайного явищаТелець

У цей період не варто робити серйозні покупки, т. к. необачні фінансові операції пізніше призведуть до втрат. Хороший тиждень для того, щоб перевести більшу частину роботи, формат спілкування з партнерами в онлайн-режим. Нові та оригінальні ідеї, віра в прогрес, надають вам можливість розпізнати нові шанси для подальшого успіху, знайти вихід з ситуації, яка раніше здавалася нерозв'язною. Тиждень буде знаменований доленосними подіями, ви побачите результат того, що було розпочато раніше.

Близнюки

Якщо ви зможете розставити пріоритети і звільнитися від усього того, що заважає вам, цим ви покладете початок якісних змін для щасливого майбутнього. Посилюється психічне перенапруження, яке може слугувати причиною неправильних дій і конфліктних ситуацій. Оскільки ви усвідомлюєте енергії цього тижня, не дозволяйте втягувати себе в якісь конфліктні або суперечливі ситуації. Імпульсивна поведінка, необдумані вчинки і бурхливий вираз протесту, можуть значно перешкодити вам в справах.

Рак

Довіртеся своїй інтуїції, прикладіть всю свою витримку, терпіння, стриманість і підпорядкування внутрішній силі, постарайтеся абстрагуватися від того, що відбувається. Зосередьтеся на собі і сім'ї, відновіть спілкування з рідними, якщо з якихось причин відносини стали прохолодними. Вдалий час для розв'язання питань з нерухомістю. Домашні справи, зустрічі з близькими людьми, може виявитися напрочуд позитивним. Істотно підвищується енергійність і здатність прояву своєї індивідуальності.

Лев

Емоційні сплески і деякий стан напруженості заважає приймати правильні рішення.

Можлива раптова прихильність, любов з першого погляду. Але пам'ятайте, що пригоди і надмірне захоплення незнайомими партнерами може призвести до неприємних наслідків. При правильному використанні енергій цього тижня, можливо провести конструктивні перетворення у своєму житті. Але варто бути готовими до того, що несподівано ваші плани можуть змінити зовнішні події, вплинути на які ви не можете.

Діва

Це період активної інтелектуальної діяльності, але при цьому збільшується ймовірність розумової перевтоми. Намагайтеся економно витрачати свої фізичні, інтелектуальні і фінансові ресурси, що дозволить спрямувати енергію на осмислення засобів досягнення життєвих цілей, а не на виправлення непродуманих дій і помилок. Незадовільні обставини на роботі намагайтеся сприймати як тимчасове явище, а енергію невдоволення трансформувати в корисну і направляти на справи, що сприяють позитивним змінам.

Читайте такожНаближається коридор затемнень: що це таке і як вплине на знаки ЗодіакуТерези

Протягом тижня важливо все, що пов'язане зі спілкуванням з оточуючими, навчанням, знаннями, транспортом, поїздками, родичами. Може завершитися робота над яким-небудь проектом, підійти до кінця якої-небудь навчальний курс або ж закінчитися поїздка. Якщо ви не відвідуєте якісь заняття, то у вас може початися період, коли ви будете розвивати якісь навички або придбаєте нові.

Обставини складаються відповідним чином для того, щоб усвідомити причини, виправити помилки і налагодити стосунки з близькими людьми або сусідами.

Скорпіон

Протягом тижня можуть виникнути неприємні ситуації, пов'язані з давніми подіями. Втрачені речі і люди з минулого несподівано з'являються в зоні видимості. Сильна дратівливість штовхає на створення труднощів у сімейних відносинах та соціальній сфері. Внутрішню напругу можна зняти через активну роботу або творчу діяльність. Для людей мистецтва – сприятливий тиждень, приходять неймовірні, нестандартні ідеї і сюжети, перевертають власний внутрішній світ і роблять позитивний вплив на найближче оточення.

Стрілець

Місячне затемнення у вашому знаку, вплив якого ви відчуваєте всю тиждень, сприяє сильному психічного перенапруження, яке може слугувати причиною неправильних дій і конфліктних ситуацій. Прагнення до конкуренції, часом, не зовсім здоровою, зростає. Це не підходящий період для того, щоб стверджувати свою думку та інтереси - колеги, начальство, партнери по бізнесу просто не зрозуміють вас. Остерігайтеся вирішення конфліктів за допомогою сили, уникайте бійок і биття посуду. Невмотивовані ревнощі перекриває можливості для зміцнення взаємин.

Козеріг

Несуттєві розмови, втручання рідних і близьких у ваші справи, емоційна нестійкість, труднощі в спілкуванні, посилюють дратівливість, заважають зосередитися на професійних справах. Велика ймовірність втратити важливі деталі, від яких залежить результат тієї чи іншої справи. Фізичне перенапруження і бурхливі емоційні прояви ведуть до фізичного та емоційного виснаження. Підвищується ймовірність травм і нещасних випадків. Будьте обережні з вогнем, колючо-ріжучими предметами, різними інструментами і хімічними речовинами.

Водолій

Настав час сформулювати свої цілі, розставити їх у порядку пріоритетності. Складний тиждень, що супроводжується необхідністю вибору, внутрішньою кризою, переживаннями і розчаруваннями. Тим не менше, ці стани дають початок нового етапу в житті. Ви зможете знайти контакт зі своєю підсвідомістю і наблизитися до осягнення таємниць цього світу. Ви можете завершити роботу над проектом або ж, можливо, побачити, як ваші цілі втілюються в життя. Дружні стосунки можуть перейти на інший рівень, в залежності від попередніх подій - або поліпшитися, або зіпсуватися.

Риби

Вам може випасти нагода взяти участь у великих перспективних проектах, тому часу на романтику просто не залишиться. У плані фінансів справи йдуть непогано, але іноді ви не будете помічати, як витрачаєте гроші, ніби витікають крізь пальці. Проявіть ініціативу і ви знайдете можливості додаткового доходу, можливо завдяки сприянню старих колег по роботі або давніх партнерів. Цей тиждень вимагатиме від вас активності та вміння працювати в колективі. Зміни можуть торкнутися питань соціального статусу і кар'єри, зміни ваших професійних обов'язків.