Останній тиждень коридору затемнень / tv.ua

Останній тиждень коридору затемнень. Літнє Сонцестояння 21 червня, дарує тривалі світлові дні, Сонце в північних широтах займає найвище в році положення над горизонтом, що сприяє більш оптимістичному настрою людей в період затемнень.

Венера – планета любові, насолоди, краси, взаємин, закінчує зворотний рух та з 26 червня настає сприятливий час для всіх косметологічних процедур, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Читайте такожНазвано найхаризматичніші знаки ЗодіакуВ сфері взаємин відбуваються прояснення, визначення, завершення. Також, Венера прямо пов'язана з грошима як з еквівалентом радості, яку може дати нам життя. Тому протягом тижня буде змінюватися в кращу сторону не тільки сфера взаємовідносин, але й ситуація у сфері грошей. Марс переходить у знак Овна 28 червня, підвищує здатність до концентрації і уважність, посилюється загальна активність. Все довкола оживає, протягом життя повертається до звичного темпу.

Відео дня

Овен

Ви готові зібрати всі сили і реалізувати їх на практиці, що допоможе просуванню вперед. Посилюється ваша конкурентоспроможність і агресивність. Але, напад — не найкращий захист. Більше того, вам взагалі не потрібно захищатися. Не варто перебивати, сперечатися, пояснювати, перекладати провину на інших. Навіть якщо ви впевнені, що все зробили правильно і найкращим чином, а вас осуджують. Поважайте точку зору і авторитет співрозмовника, не реагуйте на провокації. Навіть якщо зараз ви не згодні з почутим, коли емоції стихнуть, спробуйте ще раз проаналізувати критику і виділити корисні поради.

Телець

Протягом тижня зможете розслабитися і позбутися від стресу. Хороший період для гармонізації стосунків у сім'ї і з коханою людиною. Добре проходить адаптація, ви здатні підлаштуватися під будь-яку ситуацію і знайти взаєморозуміння з оточуючими. З легкістю зав'язуються романтичні знайомства, але якщо об'єкт симпатій стає нецікавим, то спілкування швидко зводиться нанівець. Натхнення і посилену уяву, підвищення інтуїції, хороше розуміння інтересів оточуючих, допоможуть вам вирішити багато проблем. Проникливість допоможе в практичних питаннях.

Близнюки

Відчуваєте прийдешні зміни, ваші старання забезпечать позитивний результат будь-яких справ, а зміни принесуть покращення якості життя. Посилюється ваша інтелектуальна діяльність, вдало вирішуються багато завдань, в тому числі за допомогою інтуїції. Хороший період для читання професійної літератури, підвищення кваліфікації, отримання потрібних знань, навчання. Безліч вдалих контактів, телефонних дзвінків, обов'язково приведуть до реальних результатів. Можна впроваджувати практичні, раціональні ідеї. Вдало складаються короткі ділові поїздки, покупки.

Рак

Ви зможете впритул наблизитися до реалізації своїх цілей. Гарний час для самореклами, кар'єра і інші амбіції виступають на перший план, ваші дії справляють важливий вплив на ваше майбутнє. Ваша наполеглива робота привертає увагу оточуючих і тих, хто володіє владою і впливом. Активізується діяльність, пов'язана з керівництвом і представниками влади. Це може означати, що вам доведеться робити додаткову роботу для свого начальника. Не беріть участь в справах, якщо не хочете, щоб про них дізналися оточуючі. Хороший день для запрошення в гості потрібних людей.

Лев

Читайте такожСонячне затемнення 21 червня: які наслідки чекають на різні знаки ЗодіакуПіднімаються старі проблеми, зобов'язання, дані колись обіцянки. Можуть виникнути труднощі і протистояння у відносинах з начальством, представниками влади, впливовими людьми. Існує тенденція до розриву застарілих відносин. Підвищена імпульсивність, емоційність і нервозність, спонукає до необачних кроків. Лише подолання негативних психологічних посилів, допоможе уникнути великих неприємностей. Приходить усвідомлення по багатьом темам, внутрішні трансформації, сприяють звільненню від внутрішніх блоків, ви зможете з новими силами і чистим свідомістю будувати подальше життя.

Діва

Можливе отримання приємної звістки, довгоочікуваної пошти. Період конструктивного обговорення поточних справ і завдань навіть з тими працівниками, з ким раніше не виходило знайти взаєморозуміння. Реорганізація робочої обстановки і методів виробництва, підвищить продуктивність праці в подальшому. Піднесений настрій і незвичайна рухливість, сприяють вирішенню багатьох практичних завдань. Тиждень сприятливий для будь-яких контактів дома, розв'язання важливих питань в неформальній обстановці. Легкість спілкування та цінні ідеї дають хороший ефект при встановленні потрібних відносин.

Терези

Ви можете відчути деякий тиск з боку інших людей, можлива критика на вашу адресу. Але якщо ви прагнете здобути популярність і ведете активне соціальне життя, доведеться це прийняти і робити відповідні висновки. Енергія та ентузіазм спрямовані на партнерські та інші союзи, співробітництво і спілкування з оточуючими. Домагатися поставлених цілей поодинці буде набагато важче, ніж разом з партнером або партнерами. Натхнення, викликане іншими людьми, спонукає вас до активних фізичних дій. Поліпшуються відносини з протилежною статтю, з'являються нові знайомства, поновлюють дружні відносини.

Скорпіон

У цей період фізичні задачі легше здійснити, а в справах спостерігається значний прогрес. Якщо проявите більше енергії і наснаги у професійній діяльності, то отримаєте схвалення. Посилення фізичної енергії надає вам дух суперництва в тому, що стосується роботи, колег або службовців. Схильні до негайного розв'язання проблем, а якщо не знаходите швидкого вирішення, то виникає роздратування і з'являється схильність до необдуманих дій. А це, своєю чергою, може призвести до фінансових ускладнень, що стосуються спільного капіталу, питань страхування, податків, аліментів спадщини, боргових зобов'язань.

Стрілець

Підвищена імпульсивність і нервозність, спонукає до необачних кроків. Посилилася критичність в судженнях ставить під удар значимі відносини. Прагнення до емоційного тиску, нехтування інтересами близьких людей, можуть призвести до конфліктів, вимушеним розставанням, розриву відносин. Настав час відмовитися від застарілих, безперспективних ділових відносин. З'являється тенденція до зайвого оптимізму, фінансове марнотратство, деякі упередження і забобони, ідеологічну незгоду і необачні обіцянки, багато в чому пояснюють невдачі цього періоду.

Козеріг

Складно утриматися від азарту, з'являється схильність витратити багато фінансових і енергетичних ресурсів. Ваша енергія і активність може стати в нагоді там, де потрібно швидко діяти і організовувати важливі заходи, впевнено розмовляти з впливовими людьми. Діловий напір і готовність ризикнути приносять прибуток і успіх. Начальство стосовно вас налаштований благодушно і з великою ймовірністю підтримає прохання про збільшення зарплати і допомоги у особистих проблемах. Прагнення до вершин, активні дії для досягнення цілей, допоможуть успішно довести свою значимість.

Водолій

Зовнішні обставини сприяють цілеспрямованим, конструктивним діям. Фізично активна атмосфера, що оточує вас в цей період, сприяє посиленню спілкування і діяльності, особливо пов'язаної з братами, сестрами та сусідами. Саме по ваших справах вас оцінюють в цей період. Якщо слів буде недостатньо, ви зможете виразити себе, проявляючи себе фізично активно, зумієте виконати безліч доручень та інших справ і отримати додаткові бонуси. Це гарний час для коротких поїздок в ті місця, де були вже давно. Тиждень сприятлива для реорганізації виробництва, придбання оргтехніки, впровадження передових ідей.

Риби

У центрі уваги опиняться доходи, зрослі завдяки понаднормової роботи, пошуки додаткової роботи та інші дії, з метою заробити більше грошей. Це період, коли ви можете швидко заробити, але при цьому відбуваються великі грошові витрати. Небезпечно здійснювати довгострокові фінансові вкладення, грати на біржі, оформляти договір оренди і критикувати начальство і вищі влади. Говоріть більше компліментів і менше критикуйте, цим ви можете привернути увагу потрібних людей. Сприятливий період для громадської роботи, впливові люди допомагають у вирішенні складних питань.