Астролог розповіла, що нас чекає наступного тижня / фото slovofraza.com

28 квітня Меркурій входить в знак Тільця і буде тут до 12 травня, що сприяє розсудливості та незворушності. Будь-які відомості приймаються обережно, всім потрібна конкретна інформація.

Працівники в цей час стають більш повільними, але і більш уважними і терплячими, завдяки чому роблять менше помилок. Люди воліють застосовувати в роботі старі перевірені методи, значно зменшується кількість конфліктів, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, чиє життя круто зміниться вже у травніСхильність до суперечок і відкритого протистояння і роздратування через дрібниці, призводять до труднощів у фінансовій сфері, у розв'язанні питань розподілу прибутку. У відносинах з близькими і коханими вам властива різкість, через що можуть виникати неприємні ситуації, аж до розриву зв'язків. Візити до начальства і переговори будь-якого роду, краще відкласти. Будьте обережні при керуванні транспортом і роботі з гострими предметами, технікою. Щоб тиждень пройшов більш-менш спокійно, слід постаратися зібрати всю свою стриманість.

Відео дня

Телець

Формуються сприятливі обставини для того, щоб ви змогли правильно використовувати свій талант та отримати сприятливі перспективи у своїй професійній діяльності і кар'єрі. Благополучний період для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів. В контактах і зв'язках ви стаєте дуже активними і енергійними, але самовпевненість і наполегливість у вираженні своїх ідей та інтересів, не знаходить ні відгуку, ні схвалення у партнерів.

Близнюки

Навколо вас сприятлива психологічна атмосфера, ви зможете вирішити безліч завдань і підвищити продуктивність праці. Відповідний період для різних контактів, для укладення договорів, підписання важливих документів, для торговельних справ, особливо щодо питань оренди нерухомості. Можливе отримання довгоочікуваної вістки, цінної пошти. Конструктивний обмін думками з співробітниками та діловими партнерами, сприяє новим перспективам. Вдало складаються відносини з публікою, а рекламна діяльність принесе бажані результати.

Рак

Посилилися примхливість, тривожність і вразливість, можуть перешкодити плідної діяльності. Емоції виходять на перший план, але не дозволяйте їм заволодіти вами цілком і взяти верх над розумом. Дотримуйтеся золотої середини, не відмовляйтеся повністю від застосування логіки. Часто, перше враження виявляється самим вірним, ви здатні уникнути неприємностей, якщо довіряєте своїй інтуїції і почуттів. Хороший період для гармонізації відносин з рідними жінками, а також жінками-партнерами і співробітницями.

Лев

Читайте такожСкладнощі для Овнів і удача для Скорпіонів: астрологи склали грошовий гороскоп на травеньУспіх у роботі, що вимагає творчого підходу і фантазії, сприятливий період для романтики та спілкування з дітьми. Багато залежить від іміджу, вміння подати себе і впевненості у власних силах. Тому вітається все, що здатне зміцнити престиж і викликати захоплення оточуючих. Можливе отримання унікальної інформації, що приносить несподівані повороти в заплановані справи або під час поїздок, переговорів, роботи з документами, листування. Дуже добре почати цикл навчання чомусь новому.

Діва

Можливі зустрічі з цікавими людьми, нові знайомства через друзів і однодумців. Приділіть увагу передових технологій, сучасної техніки та засобів зв'язку, завдяки цьому ви зможете модернізувати виробництво, запровадити нові проекти, успішно обговорити з колегами подальші перспективи. У цей період дуже легко думається, можливі несподівані рішення, відкриття, винаходи. Можливі несподівані повороти на життєвому шляху, зустріч з незвичайним. Виникає бажання жити по-новому, оновити коло знайомих, друзів.

Терези 

Доведеться займатися рутинною роботою, але ви зможете відточити свою майстерність і підвищити рівень своєї кваліфікації. Часто ділові проблеми переплітаються з повсякденними турботами, але це не заважає, а навпаки, можна все встигнути, якщо правильно розподілити власні ресурси. Якщо вам вдається зберегти внутрішню гармонію і душевну рівновагу, то тиждень виявиться дуже корисною, особливо в творчій роботі. Відповідні умови для особистих досягнень, ваші індивідуальні заслуги будуть оцінені по достоїнству.

Скорпіон

Для розумової праці та встановлення контактів, даний період є несприятливим. Виникають зіткнення через ідеї і думки, утрудненість в спілкуванні, неможливість ясно виразити свої інтереси та погляди. У вас прокидається дух протиріччя, ви можете вимовляти речі, про які згодом пожалкуєте. Відкладіть роботу з документами, підписання важливих паперів, договорів. Не давайте необдуманих обіцянок, зосередьтеся на своїх потребах і самостійній творчій роботі.

Стрілець

Прагнення до творчої реалізації допоможе вам вирішити багато проблем і завдання. Зміцнюється впевненість в собі, сила волі, здатність реалізації запланованих справ і розумова рухливість. Ви зможете проявити свої таланти і сильні якості, а ваші рішучі дії обов'язково приведуть до досягнення результатів. Легше будуть долатися перешкоди, а загальна поведінка буде надихати оточуючих. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, в офіційні структури, ви також відчуєте підтримку співробітників.

Козеріг

Сприятливий період для бізнесу, початку нових проектів. Легкість протікання розумових процесів, загострення розумового сприйняття, пам'яті і інтуїції, допоможуть вам вирішити багато виробничі та бізнесові проблеми. Активізуються громадські зв'язки, зав'язуються нові корисні знайомства. Сприятливий період для участі в конференціях, для виступів, для впливу на думку оточуючих. Ви зможете домовитися з керівництвом, владою, ефективно висловити свої ідеї, міркування, окреслити свою позицію та інтереси.

Водолій

Ви відчуваєте себе вільніше, з'являється можливість зробити вільний вибір у професійній сфері, в особистих і ділових взаєминах. Ваша войовничість, потреба активно проявитися, розірвати сковують обставини, звернути на себе увагу, що часом викликає подив оточуючих. Бажаннями рухає честолюбство і самовпевненість, а це загрожує перевищенням сил і повноважень. На шляху до досягнення бажаного ви проявляєте підприємливість та ініціативу, але є небезпека сильного внутрішнього перенапруження, в результаті - занепад сил.

Риби

Ваше вплив на членів сім'ї помітно зростає, вам легше впливати на розум, ніж на почуття вашого партнера і домашніх. Ви зможете оптимальним чином організувати робочий тиждень. Це хороший період для початку службових та творчих проектів, укладання угод, підписання контрактів і інших важливих паперів. Робота з документами вимагає багато часу, але завершиться вдало. З'являються нові ділові зв'язки і корисні знайомства, які в майбутньому призведуть до взаємовигідної співпраці.