Астролог поділилася прогнозом на наступний тиждень / ілюстративне фото flickr.com/78402541@N05

Складено гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень – з 7 до 13 лютого. 

У середу в післяобідній час доведеться покрутитися як білка в колесі, поділилася прогнозом з УНІАН астролог Юлія Погорельченко.

За словами експерта, понеділок буде з гармонійними енергіями, в стабільному Тільці та повністю ефективний.

Відео дня

Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку чого очікувати

Понеділок – хороший день для фінансових операцій, для розв'язання питань з нерухомістю, предметами розкоші – в цілому можна купувати все, про що мріяли, що хотіли й придивлялися. Стежимо за своїми словами – вони будуть збуватися.

Вівторок продовжить енергії понеділка, але в першій половині дня може бути дещо напруженим. Цілком можливі гальмування з боку членів сім'ї чи емоційна скутість, розчарування.

Читайте такожНизька знаків Зодіаку люблять працювати під покровом ночі – астрологСкладно буде зрозуміти свої бажання, знайти взаєморозуміння з тими, хто поруч, – спробуйте нестандартний шлях, проявіть незвичайну для себе активність і тоді досягнете поставленої мети.

Перша половина середи неефективна і підійде для завершення розпочатого, рутини. Після обіду збільшиться кількість дзвінків, спілкування, доведеться покрутитися як білка в колесі. Хороший вечір для дружніх зустрічей, інтелектуальних ігор, спілкування та обміну думками та інформацією.

Четвер чудово підійде для самопрезентації, реклами, для отримання знань, передачі свого досвіду іншим. День з гармонійними енергіями, можна спробувати просунути справи, які стояли, або почати те, що боялися раніше, або сумнівалися.

П'ятниця буде практично вся неефективна. Через напругу Меркурія і Плутона хтось зловить важливі інсайти, хтось змінить свою думку з якогось питання, хтось змінить світогляд в цілому – і це все буде кардинально і рішуче. Можливо, це буде результатом останніх декількох тижнів. 

"Нас чекають чудові сімейні вихідні, які варто провести активно і наповнити один одного позитивними емоціями", – підкреслила Погорельченко.

Субота підійде для відкриття нових знань, місць, в цей день ваші діти можуть побачити вас фахівцем в якійсь справі. Допоможіть їм розв'язати їхню проблему, "заробіть плюс".

Неділю найкраще провести активно, займатися творчою діяльністю, проявити фантазію. Хороший день, щоб зайнятися домашніми справами, подумати чи почати ремонт, оновити щось.

"Також раджу відпочити добряче і підготуватися до наступного тижня. Там розслаблятися часу не буде!", – додала експерт.

Раніше астрологи склали гороскоп на 2022 рік для всіх знаків Зодіаку. За відомостями експертів, цього року Левам "світять" кардинальні зміни у всіх сферах життя.

Вас також можуть зацікавити новини: