Астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку - головних невдахи травня / bucurestifm.ro

Астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку - головних невдахи травня.

Про це пише slovofraza.

Лев

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, для яких початок травня стане вдалим періодомПриблизно до 10 числа зірки і планети будуть в деякому дисонансі і дисгармонії, через що Левів можуть спіткати неприємності в справах, в любові і в роботі. Пов'язані вони будуть з прийняттям важливих рішень. Починаючи з 10 травня можна будувати плани на майбутнє, ділитися своїми враженнями з колегами і близькими, запитувати у них поради з приводу розвитку подій. Львів очікує велика удача в любовній сфері у другій і третій декадах травня. Можна також здійснювати дорогі придбання, укладати угоди, шукати нову роботу.

Відео дня

Діва

Дівам варто більше уваги приділяти небезпекам і негараздів, які можуть з завидною частотою відбуватися в перші кілька днів травня — приблизно до 5 числа включно. Пильно стежити за ними стоїть також небезпечний і непередбачуваний період з 23 по 28 число. У травні Діви стануть більш сприйнятливими до критики і строгості оточуючих, але не варто ображатися на слова і сприймати все в штики. У всьому сказаному абсолютно точно буде деяке зерно правди та істини. Необхідно навчитися відокремлювати зерно від потоку слів. У такі періоди відмінно проходить робота над собою, духовний розвиток, навчання.

Козеріг

У кожного з нас є свої вади та слабкості. У першій декаді травня Козерогам доведеться зіткнутися з загостренням своїх негативних сторін. Через це можуть постраждати відносини з близькими, другою половинкою і друзями. Варто уникати егоїзму і ревнощів, менше ображатися і більше часу присвячувати пошуку компромісів. Решту часу людям цього Знака буде везти більше звичайного. Багато справи підуть в гору. Козерогам вдасться закріпити успіх ближче до кінця місяця. Також в травні можна здійснювати дорогі придбання, обмінюватися товарами, робити важливі заплановані покупки. В справах і в бізнесі необхідно слідувати здоровому глузду.