Астрологи вважають, що Тельців чекають емоційні потрясіння. / фото ua.depositphotos.com

Весна 2023 принесе неприємний сюрприз деяким знакам Зодіаку. Астрологи попереджають, що відразу два знаки ризикують потрапити в немилість до долі. Однак все можна виправити, є кілька варіантів, які допоможуть уникнути біди. Кому чекати на тотальну катастрофу і як задобрити долю - читайте нижче.

Телець

Астрологи вважають, що на Тельців чекають емоційні потрясіння. Вони будуть страждати через те, що занадто вірять людям. Крім цього, можливий повний провал в особистому житті. Тельці можуть відштовхнути від себе людину, яка може принести їм багато любові.

Астрологи радять цьому знаку Зодіаку зняти рожеві окуляри. Ви занадто вимогливі до себе, але не вмієте розставляти межі і не бачите того, що вами користуються. Перегляньте все своє оточення, там може ховатися вовк в овечій шкурі.

Відео дня

Риби

Тотальна катастрофа чекає на Риб. Проблеми будуть валитися на вас з усіх боків. Астрологи вважають, що причина невдач Риб - в їх бажанні бути хитріше всіх. Ви часто брешете і намагається обдурити не тільки людей, а й свою долю.

Астрологи стверджують, що спроби Риб стати маніпуляторами обернуться проти них дуже поганими наслідками. Не варто грати з долею. Однак все можна виправити. Якщо Риби навчаться домагатися свого без інтриг і будуть чесні, в першу чергу, з собою, буря з невдач вщухне.

Раніше стало відомо, які знаки Зодіаку потонуть у скандалах і брудних чварах вже в найближчі дні.

Вас також можуть зацікавити новини: