Анжела Перл склала прогноз на лютий по картах Таро / скріншот

Відомий астролог і таролог Анжела Перл склала таро-гороскоп для всіх знаків Зодіаку на лютий 2023 року. 

Овен

Овнам випадає король Пентаклів - приземлений, стабільний і впевнений в собі чоловік. Цей чоловік за гороскопом може бути Тельцем, Козерогом або Дівою - це може бути батько, брат або друг. Карти кажуть, що в лютому він зіграє важливу роль в житті Овнів. 

Телець

Тельцям випало колесо Фортуни. Це циклічна карта, яка говорить про те, що в лютому закінчиться якийсь важливий період в житті даного знака Зодіаку. Також колесо Фортуни - це карта нових можливостей і перспектив.

Відео дня

Близнюки

З колоди Близнюкам, як і Овнам, першим випав король Пентаклів. У їхньому випадку це говорить про переживання, хвилювання, очікування чогось. Анжела Перл каже, що в лютому вирішиться якесь важливе фінансове питання. 

Рак

На Раків чекає якесь важливе повідомлення, тому що випадає карта суду. Анжела Перл каже, що в лютому 2023 року не буде ретроградних планет, тому повідомлення буде хорошим. 

Лев

Їм випадає десятка Пентаклів - це карта прибутку і достатку, які увійдуть в життя представників даного знака Зодіаку. Леви отримають все, що хочуть. 

Діва

Дівам карти пророкують гроші, зростання, прибуток. Про це говорить сімка Пентаклів. Може бути прихід коштів вигляді збільшення зарплати, підвищення в ціні того, що є у володінні у Дів. Також ця карта може означати вагітність.

Терези

У Терезів також випала фінансова карта - трійка Пентаклів. Вона може говорити про роботу в колективі, обговорення, домовленості, креативну працю. 

Скорпіон

Хороший місяць буде у Скорпіонів. Це їм обіцяє шістка Чаш. Це карта чогось дуже приємного, теплого, доброго. Наприклад, для Скорпіонів можуть зробити якийсь хороший жест. 

Стрілець

Їм випала карта Диявола, яка говорить про те, що Стрільці себе до чогось прив'язали: до кредитів, до роботи, до неприємних стосунків.

Козеріг

Козерогам випала королева Пентаклів. Під цією картою може ховатися як сам Козеріг, так і Телець або Діва. У лютому на Козерогів випаде велика відповідальність. Може бути отримання роботи або якась вдала угода. 

Водолій

Водоліям випала вісімка Чаш, яка знаменує поїздку або переїзд, зміну роботи тощо. Дана карта говорить про те, що якийсь етап в житті Водоліїв буде пройдено. 

Риби

Карти таро показали представникам даного знака Зодіаку двійку Пентаклів. Буде в лютому фінансове балансування. Анжела Перл радить рахувати бюджет, тому що в лютому буде багато потреб, які потрібно буде покрити фінансами.

Нагадаємо, астролог назвала найнебезпечнішу дату лютого 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: