Китайський гороскоп Ваги / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували Китайський гороскоп на 2024 рік для Терезів, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур

Щурам гороскоп рекомендує відпочити від нескінченної рутини. Коли вам запропонують зайнятися чимось новим і цікавим, не відмовляйтеся, навіть якщо здається, що часу зовсім немає. Якщо пропозицій ззовні не надходить, почніть втілювати в життя давню мрію. Зірки вас тільки підтримають!

У січні та березні одинокі Щури мають шанс зустріти людину мрії. Головне - не сидіти склавши руки. Виходьте з дому, спілкуйтеся, і доля піде вам назустріч. Сімейний Щурам китайський гороскоп для Терезів радить частіше вибиратися на природу з другою половинкою.

Бик

У Биків у другій половині року можуть виникнути проблеми на роботі: можлива необгрунтована критика від начальства і непорозуміння з колегами. Якщо ви давно замислювалися про зміну місця роботи, не відкладайте. Якщо звільнення в плани не входить, пустіть в хід свої дипломатичні здібності. Тоді вже через кілька місяців все налагодиться. І не зациклюйтеся на неприємних дрібницях, гороскоп обіцяє багато приводів для посмішки.

Тигр 

Терезам більше не доведеться працювати без сну і відпочинку, щоб звести кінці з кінцями. Влітку доведеться крупно витратитися, але витрати виявляться вельми приємними. Вони можуть бути пов'язані з покупкою нерухомості, подорожжю або внеском в освіту. У будь-якому випадку рік наповнять яскраві емоції і незабутні події. Закоханим Терезам-Тиграм гороскоп рекомендує не квапити події. І не нехтуйте турботою про здоров'я!

Кролик

Кроликам доля підкине цікаву пропозицію в професійній сфері, що дозволить їм поправити матеріальне становище. Навесні великий ризик піддатися імпульсивним поривамї. Китайський гороскоп для Терезів на 2024 рік радить Кроликам зберігати холоднокровність і не починати конфлікти.

Терези, не втрачайте голову, інакше ризикуєте зіпсувати відносини з друзями, колегами або родичами. Щодо останніх - будьте терпимі і не намагайтеся довести правоту всіма можливими способами. В середині осені можна розслабитися і приділити увагу здоров'ю. Подумайте про поїздку в санаторій.

Дракон 

Стабільність - найкращий вибір Терезів-Драконів у 2024. Намагайтеся кардинально не змінювати сферу діяльності і не вкладати всі кошти в дорогі покупки. Якщо хочеться щось перебудувати, робіть це поступово і без надриву. На початку року Терези можуть відчути занепад сил і брак енергії. Не панікуйте - до весни стан нормалізується. А щоб потік енергії і натхнення не пропав, частіше вибирайтеся на природу, їжте більше сезонних фруктів і овочів.

Змія

Терези, саме час реалізувати давні бажання: відвідати нову країну, зробити захоплення справою життя, прокачати якісь навички. Дерзайте! Тоді доля знову і знову буде підкидати нові шанси. Головне - адекватно оцінювати можливості і не втрачати розсудливості. На початку року можливі круті зміни в особистому житті, а влітку - зліт по кар'єрних сходах. Березень і квітень - вдалі місяці, щоб почати вирішення запущених стоматологічних проблем. 

Китайський гороскоп на 2024 рік ваги / фото ua.depositphotos.com

Кінь 

У 2024 році гороскоп обіцяє Терезам занадто багато спокус. Піддавшись їм, ви ризикуєте не помітити, як втрачаєте контроль над витратами. А зараз це вкрай небажано. У всьому іншому рік пройде досить спокійно і подарує безліч теплих спогадів. Якщо вас не влаштовує, як складається життя, займіться переоцінкою цінностей. Без жалю розлучайтеся з минулим, яке стало тягарем.

Коза 

Дракон подарує Козам нові можливості. Ви знайдете багато друзів, а деякі Терези повністю змінять коло спілкування. У 2024 році з'являться шанси реалізувати свій потенціал і продемонструвати таланти. Приймайте і детально вивчайте все нове, що пропонує життя, і тоді зможете досягти успіху! Складнощів буде чимало, але з випробуваннями ви впораєтеся. А ось в особистому житті Терезів кардинальних змін не очікується.

Мавпа

Рік Дракона прекрасно підійде для початку власної справи або пошуку нового місця роботи. Ретельно перевіряйте та аналізуйте кожне речення. Сміливо і без жалю відмовляйтеся від сумнівних варіантів, які обіцяють легкий заробіток. Це може виявитися неприємною авантюрою. Влітку самотніх Мавп захлеснуть романтичні почуття. Не варто їм чинити опір і йти наперекір долі.

Півень 

Гороскоп на 2024 рік у Півнів досить спокійний і приємний. Буде багато вільного часу, який без докорів сумління можна присвятити улюбленим заняттям. Терези, запам'ятайте просте правило: все потрібно вирішувати вчасно. Це стосується і здоров'я, і техніки. Постійне ігнорування проблем рано чи пізно призведе до серйозних витрат. І придивіться до свого оточення - хтось із друзів вже давно згорає від заздрості.

Пес

Терезам-Собакам варто приділити увагу особистому життю. Якщо ніяк не вдається знайти спільну мову з партнером, досить злегка втихомирити свій характер і навчитися слухати. Для багатьох 2024 виявиться трансформаційним роком. Слідкуйте за самопочуттям і не намагайтеся охопити все і відразу. Терезам, можливо, доведеться проводити багато часу на самоті. Навчіться її цінувати, і тоді зможете отримати справжнє задоволення від того, що відбувається.

Кабан

Зірки допоможуть Кабанам позбутися всього обридлого і нелюбого. Не бійтеся розвертатися на півдорозі, якщо не знаходите сенсу і радості в обраній дорозі. На початку року постарайтеся визначитися з планами. Краще концентруватися на чомусь одному, а не розкидати енергію на суєту і дрібниці. Закриваючи одну мету, можна сміливо переходити до нової. Влітку Терезам захочеться розслабитися і відпочити, але гороскоп рекомендує зосередитися на кар'єрі. Відпочити і повною мірою насолодитися відпочинком вдасться не раніше вересня.

Вас також можуть зацікавити новини: