Гороскоп для Козерога на січень 2023 / ua.depositphotos.com

У січні 2023 року Козерогам потрібно буде добре попрацювати. Можливо, саме робота допоможе вам у цьому місяці пережити розлад в особистому житті. Вдихніть життя в старі проекти - вони принесуть вам удачу.

Гороскоп кар'єри на січень 2023

У січні 2023 Козерогів оцінить керівництво за пропозиції та ідеї. Це зміцнить ваш авторитет. Козероги-керівники зможуть посилити свою команду, якщо переглянуть організацію праці та знайдуть нові кадри. У другій половині січня у вас буде висока працездатність. Можливо, ви познайомитеся з авторитетними людьми, які зможуть допомогти у разі потреби.

Що стосується фінансів, то зірки попереджають Козерогів у січні про великі витрати. Але ви досить швидко відновите витрачене - завдяки своєму вмінню зводити баланс витрат і прибутку.

Відео дня

Гороскоп кохання на січень 2023

У січні 2023 року ви можете бути запальні й це відіб'ється на стосунках з партнером. Не піддавайтеся емоціям, радять зірки, щоб не образити кохану людину. Пам'ятайте, що поганий настрій проходить, а слова, сказані зопалу, запам'ятовуються. Також сімейним Козерогам в січні не варто вплутуватися в любовні авантюри - клопоту не оберетеся. 

Холостим Козерогам наприкінці січня зірки обіцяють новий роман. Можливо, навіть з колегою чи давнім другом. Поспішати не варто: переконайтеся в серйозності намірів.

Гороскоп здоров'я на січень 2023 

У січні 2023 у Козерогів може бути нестабільний душевний стан. Не піддавайтеся емоціям - як вже говорили раніше, ні до чого хорошого це не призведе. Краще йдіть в баню - в прямому сенсі цього слова, будь-які водні процедури підуть на користь.

Зірки радять звернути увагу на здоров'я нирок і стежити за своїм харчуванням - обмежте жирне, солоне і гостре.

Вас також можуть зацікавити новини: