Раки дізнаються щось нове, ви будете радіти і веселитися / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 серпня. Козероги будуть дуже щасливі, а Левам варто готуватися до розплати за "гріхи", їх наздожене бумеранг. Що чекає на інші знаки зодіаку - розповість таро-гороскоп на понеділок.

Овен

На Овнів чекають несподівані новини. З вам вирішать поділитися чимось дуже важливим і сокровенним. Нікому не кажіть про те, що дізнаєтеся.

Телець

Тельцям доведеться затягнути тугіше пасок. Можливі проблеми з грошима, постарайтеся не витрачати заощадження на дрібниці. Відмовтеся від спонтанних покупок.

Відео дня

Близнюки

Цього дня Близнюкам варто відверто поговорити з людиною, яка їм дорога. Можливо, у вас накопичилися образи, які псують відносини. Наберіться сміливості і висловіть все, що думаєте.

Рак

Раки дізнаються щось нове, ви будете радіти і веселитися. До вечора вам варто взяти контроль над своїми емоціями. Вам доведеться прийняти важливе рішення, не дозволяйте ейфорії щось зіпсувати.

Лев

Тарологи обіцяють Левам бумеранг. Якщо ви робили погані вчинки - готуйтеся до розплати. Якщо ж ви точно знаєте, що у вас немає ніяких "грішків", не перейматеся.

Діва

У цей день Діви отримають важливий знак від Всесвіту. Він спробує вас уберегти від чогось поганого. Прислухайтеся до сигналів, не ігноруйте їх.

Терези

21 серпня Терезам пощастить у коханні. Ви зумієте налагодити відносини зі своєю другою половинкою. Якщо ж у вас ще немає пари - ви її можете зустріти.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам відправитися у подорож. Не засиджуйтеся вдома, вам потрібно розвіятися. Обов'язково прогуляйтеся на свіжому повітрі.

Стрілець

21 серпня Стрільцям варто взяти паузу. Не ухвалюйте важливі рішення, відмовтеся від переговорів і угод. Вам потрібно відійти від усіх справ.

Козоріг

Тарологи вважають, що Козероги будуть дуже радіти. На вас чекає величезне щастя, приготуйтеся до неймовірних подій. Не думайте про погане.

Водолій

У понеділок Водолії зуміють знайти відповідь на питання, яке їх давно турбувало. Однак він вам може не сподобатися. Поставтеся до всього з розумінням, деякі події потрібно просто прийняти.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам хороший день. Ви можете дозволити собі багато, проте не забувайте, що часом за все потрібно платити. Тому будьте трохи скромніше.

Вас також можуть зацікавити новини: