Труднощів і перешкод у Близнюків може бути більше, ніж зазвичай / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 7 жовтня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Козероги ризикують сваритися з людьми, а Скорпіони досягнуть успіху. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Ви обов'язково досягнете свого, якщо будете наполегливі. Будьте готові до оригінальних рішень. Навколишні можуть не розуміти, засуджувати деякі дії. Не звертайте уваги, скоро вони самі зрозуміють, що помилялися.

Телець

Початок дня непоганий - швидко вирішуються поточні завдання, вдається досягти домовленостей із партнерами і просто близькими людьми. Після обіду можливі конфлікти і суперечки. Буде складно зосередитися на важливому. Краще в цей час відпочивати.

Відео дня

Близнюки

Труднощів і перешкод може бути більше, ніж зазвичай. Але й вирішуються вони швидко і легко. Субота пройде насичено. Вірогідні зустрічі з людьми з минулого, прояснення деяких питань. Якщо вам буде потрібна підтримка, зверніться до рідних - вони розуміють вас, як ніхто інший.

Рак

Якщо вийде впоратися з поганим настроєм, встигнете зробити багато чого. Ви нервуєте і тривожитеся даремно. Мисліть у позитивному ключі, тим паче що сьогодні багато ваших слів і побажань збуватимуться.

Лев

Ви здатні знайти підхід до найнеприступніших людей. Вдалий час для ділового спілкування, контактів із начальством. Але будьте готові до того, що розмови заберуть багато часу. Інші справи варто перенести на інший день.

Діва

Ранок досить проблемний, але не настільки, щоб скаржитися на долю. Почніть вирішувати завдання одне за одним, і настрій покращиться. Близька людина може зробити сюрприз, можливе приємне побачення.

Терези

Дійте рішуче і зможете стати на крок ближче до мрії. З'явиться можливість збільшити дохід. Успішними виявляються починання. До вечора позитивні тенденції розсіюються. Можливі непорозуміння з оточенням, розчарування.

Скорпіон

Завдяки серйозному ставленню до справ ви багато чого встигнете сьогодні. Є всі шанси обійти суперників, показати себе з найкращого боку. Але водночас потрібно прислухатися до самопочуття й уникати перевтоми. Можливе загострення хвороб.

Стрілець

Попри усі старання, субота мине не без втрат. Вірогідні труднощі, дрібні конфлікти і розбіжності. Намагайтеся жити моментом.

Козоріг

Емоційний фон нестабільний - можете дратуватися і сердитися через дрібниці. Усе ж постарайтеся не посваритися з близькими. Можливо, настрій піднімуть грошові надходження, подарунок.

Водолій

У вас прокинеться любов до порядку. Направте енергію у потрібну хвилю - у домашні справи. Ви можете бути надмірно прискіпливими до людей, чіплятися до слів. 

Риби

Може з'явитися бажання ризикнути всім. Час не надто вдалий. Необхідно накопичувати кошти та сили. Використовуйте вільний час для розслаблення та відпочинку.

Вас також можуть зацікавити новини: