Що чекає на Львів у серпні / depositphotos.com

Згідно з прогнозом, серпень виявиться досить напруженим для Левів - представників знака чекають негативні люди і події. Вони будуть намагатися вибити вас з колії і спровокувати на конфлікт. Ефективна зброя проти цього - не скупитися на добрі вчинки і тримати себе в руках. УНІАН склав докладний гороскоп для Лева, щоб ви знали, чого очікувати в кінці літа.

Раніше ми складали докладний гороскоп для Рака на серпень 2022.

Гороскоп кар'єри на серпень 2022

Зірки радять цього місяця ставити перед собою чіткі цілі - невпевненість у планах заважає вам досягти бажаного. Також можливий конфлікт з колегами на грунті заздрості або невдоволення вашою поведінкою. Не ставтеся до роботи халатно, інакше можете втратити своє місце. В кінці місяця Левів очікує продуктивна поїздка або відрядження, яка допоможе просунутися по кар'єрних сходах.

Відео дня

Ті представники знака, які знаходяться в пошуках роботи, повинні більше знайомитися з новими людьми - є шанс, що саме від них надійде цікава пропозиція. Не намагайтеся вирішити проблему поодинці - попросіть допомоги у друзів, від них, до речі, може надійти і грошова підтримка.

Гороскоп кохання на серпень 2022

Самотні Леви повністю відкриті для нових відносин - зараз ви готові піклуватися про інших людей і будувати міцний союз. Не намагайтеся змусити когось любити вас - відпускайте ситуації, навіть якщо вони складаються не так, як вам би хотілося. Головне - не дозволяйте вами користуватися і уникайте любовних трикутників.

Сімейні Леви будуть займатися питаннями близьких родичів, вирішувати їхні проблеми і заробляти гроші. Через величезну кількість нагальних завдань, часу на відносини може не залишитися. Щоб не посваритися з другою половинкою, намагайтеся вільний час проводити разом, а проблеми вирішувати спільно.

Гороскоп здоров'я на серпень 2022

Емоційний стан Левів не можна назвати стабільним - в серпні ви будете схильні до депресії і почнете занадто гостро реагувати на те, що відбувається навколо. Астрологи рекомендують берегти нервову систему, більше спати і гуляти на свіжому повітрі, а також перестати спілкуватися з людьми, які вам неприємні. Ідеальний варіант відпочинку - відправитися в подорож, щоб відновити сили.

Також вдалими будуть і серпневі зміни в зовнішності. Якщо вам хочеться змінити зачіску або зробити яскравий манікюр - не відмовляйте собі ні в чому. Вибирайте хорошого фахівця, щоб потім не пошкодувати про результат.

Вас також можуть зацікавити новини: