Їхнє особисте життя трісне по швах / фото msn.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вже найближчим часом можуть залишитися без своєї пари. Вони ризикують розірвати стосунки з коханими. Хтось буде радий, що звільнився, а хтось страждатиме.

Рак

Останнім часом у вас могли бути напружені стосунки з вашим партнером, проте кожен із вас приховував своє невдоволення, щоб зайвий раз не сваритися. Ось-ось може статися якась ситуація, яка виведе вас на емоції, і тоді уникнути італійських пристрастей не вдасться. Вам доведеться з'ясувати стосунки від "а" до "я". Цілком імовірно, що після цього ви зрозумієте, що ви надто різні люди, тому вам краще піти різними дорогами.

Відео дня

Терези

У Терезів найчастіше в пріоритеті робота. Ваша друга половинка через це може страждати, бо вона недоотримує вашої уваги, любові та турботи. Вам варто зробити вибір - або кар'єра, або особисте життя. І є ризик, що ви оберете перше. Якщо так і буде, то на вас, дійсно, чекає велике професійне майбутнє, а якщо ні, то ви ризикуєте втратити своє місце в житті.

Скорпіон

Скорпіони через свій лютий характер часто відкидають почуття інших людей. Доля дає вам шанс стати щасливою сімейною людиною, а ви все псуєте через якихось тарганів у голові. Вам варто позбутися шкідників і нарешті зрозуміти, чого ви хочете насправді. В іншому разі ваш партнер усе вирішить за вас, і його рішення може вам не сподобатися.

Вас також можуть зацікавити новини: