Коли стригти волосся за місячним календарем 2023 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Місяць має сильний вплив на наше здоров'я і стан волосся. В деякі дні місячного календаря волосся стає кучерявим і неслухняними, в інші дати - легко випрямляється і довго відростає. Місячний календар стрижок допоможе вибрати вдалий день для зміни зачіски. Запам'ятайте загальні правила: в спадний місяць стрижка оздоровлює волосся і надовго закріплює форму, а в зростаючий - прискорює ріст і спрощує завивку.

Ми склали місячний календар стрижок на вересень 2023 на підставі фаз місяця і впливу знака Зодіаку. Він допоможе вдало змінити зачіску і запланувати візит в перукарню.

Фази місяця у вересні 2023

Новомісяччя: 15 вересня.

Відео дня

Повний місяць: 29 вересня.

Зростаючий місяць: 16-28 вересня.

Спадаючий місяць: 1-14 вересня, 30 вересня.

Коли не можна стригти волосся у вересні 2023 року

В деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит в перукарню краще скасувати в такі дати:

  • 1 вересня - невдалий день для стрижки через вплив знака Зодіаку Риби. Шкіра голови стає сухою і тонкою, і погано реагує на будь-які процедури з волоссям. Вкрай не рекомендується робити хімічну завивку і фарбувати волосся хімічною фарбою.
  • 3 вересня - волосся краще не вкорочувати, інакше воно почне випадати і стоншуватися. Стригти можна тільки чубчик.
  • 8 вересня - через вплив знака Рака волосся стане дуже неслухняним і заплутаним, а будь-яка укладка зробить його неслухнянішим. Завивка і випрямлення волосся не дадуть результату. Також не можна фарбувати волосся в ненатуральні кольори.
  • 10 вересня - стрижка негативно вплине на самопочуття і настрій, не принесе радості. Обстригання пасом призведе до посічення кінчиків.
  • 22 вересня - якщо хочете надовго зберегти стрижку, то стригтися не рекомендується, але можна видалити кінчики для швидкого росту волосся. Через вплив знака Стрільця будь-які укладання і завивки протримаються недовго. Фарбування не виправдає себе, відтінок вийде несподіваним.
  • 29 вересня - стрижка негативно вплине на стан волосся і прискорить їхнє випадіння. Можна фарбуватися в темні кольори, але фарбування в блонд пройде невдало.

Також не варто робити складну зачіску в молодик, оскільки результат буде непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся вересні 2023 / фото УНІАН

Коли стригти волосся у вересні 2023

Щоб стрижка точно вас порадувала, її рекомендується планувати на такі дні:

  • 5 вересня - дуже хороший день для будь-яких косметологічних і оздоровчих процедур з волоссям.
  • 6 вересня - волосся в цей день буде неслухняним через вплив знака Скорпіона, тому укладання і завивки краще не робити. Однак день дуже хороший для стрижки - після цього волосся стане здоровішим. А фарбування завдасть мінімум шкоди.
  • 12 вересня - через вплив знака Лева волосся стане густим і блискучим, і добре виглядатиме після укладання. Всі процедури з волоссям пройдуть вдало, можна сміливо експериментувати.
  • 14 вересня - хороший день для стрижки, якщо хочете прискорити ріст волосся. Укладання і завивки протримаються довго і будуть симпатично виглядати. Дуже вдало пройде будь-яке фарбування і тонування, в тому числі і на сивому волоссі.
  • 16 вересня - стрижка прискорить ріст волосся, але зробить його пухнастим і неслухняними. Дуже багато користі принесуть будь-які оздоровчі процедури, маски і масла. Стрижка поліпшить матеріальне становище і підніме настрій. Фарбувати волосся можна, але краще натуральними барвниками (хна, басма).
  • 18 вересня - хороший день для стрижки для власників тонкого волосся - після укорочення воно стане густішим, а коріння зміцниться. Вдало пройде будь-яке фарбування, особливо в світлі і руді відтінки, а також в яскраві кольори.
  • 21 вересня - можна вкоротити волосся, якщо хочете швидко відростити волосся і зміцнити кінчики. Стрижка і фарбування в цей день обов'язково порадують і додадуть впевненості в собі. Хороша дата для завивки - локони надовго збережуть форму.
  • 23 вересня - під впливом знака Козерога волосся стане здоровішим і густішим, а будь-які оздоровчі процедури будуть удвічі кориснішими. Стрижка оздоровить волосся і поліпшить настрій. Хороший день для хімічної завивки і випрямлення - ці процедури майже не завдадуть шкоди волоссю. Вдало пройде зафарбовування сивини.
  • 25 вересня - дуже вдала дата для експериментів із зачіскою, незвичайної стрижки та фарбування в екстравагантний колір. Стрижка позитивно вплине на здоров'я і додасть харизми. Після укорочення волосся швидше ростиме.
  • 26 вересня - стрижка приверне грошову енергію і увагу протилежної статі. Хороший день для фарбування хною і басмою, а також мелірування волосся.

Також хороші дні, коли стригтися у вересні 2023 - це все суботи. Це найкращі дні тижня для кардинальної зміни образу.

Вас також можуть зацікавити новини: