Гороскоп на 16 жовтня по картах Таро / фото ru.depositphotos.com

Езотерики сосатвили прогноз на 16 жовтня по картах Таро. Яку підказку вони дали саме вам - читайте в матеріалі.

Овен

Карти Таро віщують вам в цей день багато веселощів. Ви можете зустрітися з друзями і добре провести час. Однак не зловживайте алкоголем.

Відео дня

Телець

У вас з'явиться бажання висловити свої почуття по відношенню до коханої людини. Ви захочете буквально розчинитися в ній. Цей час буде вдалим для зачаття дитини.

Близнюки

Ви будете обмежені у своїх діях, але це не означає, що вам нічого не вдасться. Під лежачий камінь вода не тече. Тому вставайте з ліжка і працюйте.

Рак 

Вам випала карта" Маг", що позначає, що зірки наділяють вас такою неймовірною силою, що ви здатні буквально на все. Нічого не бійтеся, ви будете на коні в цей день.

Лев 

На вас чекає справжній тріумф. Однак дуже важливо, щоб у вас в лобі не загорілася зірка. Прийміть всі дари долі з вдячністю і повагою.

Діва 

А ось Діви в цей день можуть зіткнутися з фінансовими труднощами. Гороскоп попереджає вас про те, що ви можете попастися на вудку шахраїв.

Терези 

Вам загрожують кардинальні зміни в житті. Не всі вони будуть сприятливими, але саме завдяки невдачам ви станете сильнішими і зможете розвиватися далі.

Скорпіон 

Вам варто більш творчо підходить до вирішення нагальних проблем. Карти Таро говорять, що у вас все вийде, якщо ви не будете йти тільки по протоптаною доріжці.

Стрілець 

Ви можете отримати приємні новини. Вони можуть бути пов'язані як з вашим особистим життям, так і з робочими питаннями або навіть зі спадщиною. В цілому цей день буде вдалим для вас.

Козоріг 

Козерогам варто приділити час вирішенню сімейних питань. Якщо ви нарешті не розставите всі крапки в питаннях, які не дають вашим відносинам розвиватися, ви ризикуєте взагалі їх втратити.

Водолій 

Доля може поставити вас перед вибором. Вам буде складно його зробити, тому що він буде непростим. Але без цього ніяк. Тому ннастраивайтесь морально вже зараз!

Риби

Ви можете бути відкритими для нових стосунків та пригод у цей день. Крім того, у вас з'являється можливість поліпшити відносини, включаючи ті, які зіпсувалися.

Вас також можуть зацікавити новини: