Молодик буде 8 травня / колаж УНІАН, фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Коли Місяць починає абсолютно новий цикл з фазою молодика - це наче натискання кнопки космічного перезавантаження. УНІАН пропонує вашій увазі практичний посібник про те, що робити, чого уникати і на що звернути увагу в цей період. 

  1. Почніть з чистого аркуша

Подумайте про молодий місяць як про чисте полотно для вашого життя. Це ідеальний час для того, щоб поставити нові цілі, розпочати нові проекти або навіть просто освіжити своє мислення.

Знайдіть хвилинку, щоб записати свої бажання або цілі на найближчі тижні. Незалежно від того, чи це щось велике, як зміна кар'єри, чи маленьке, як практика вдячності, запишіть їх і покладіть туди, де ви будете їх часто бачити.

Відео дня
  1. Довіряйте своїй інтуїції

У вас коли-небудь було передчуття, яке виявилося правильним? Це ваша інтуїція, і під час молодика вона стає особливо сильною.

Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Якщо щось не так, зверніть на це увагу. Так само, якщо у вас є передчуття щодо чогось, не ігноруйте його.

  1. Відпустіть багаж минулого

Подібно до того, як прибирання в кімнаті може допомогти вам відчути себе легше, звільнення від емоційного багажу може творити чудеса з вашим самопочуттям.

Подумайте про все, що вас обтяжує - старі образи, негативні стереотипи мислення, невпевненість у собі - і зробіть свідоме зусилля, щоб звільнитися від них. Це може бути так само просто, як записати їх, а потім порвати папір.

  1. Знайдіть час для себе

У метушні повсякденного життя легко забути подбати про себе. Молодик - це нагадування про те, що потрібно сповільнитися і розставити пріоритети в турботі про себе. Побалуйте себе пінною ванною, проведіть час на природі або згорніться  калачиком з гарною книжкою. Що б не допомагало вам перезарядити свої батареї, знайдіть для цього час.

  1. Не забувайте про свої мрії

Ваші мрії та прагнення безцінні, як ніжне насіння, що чекає, щоб прорости. Під час молодика тримайте їх близько до свого серця.Але пам'ятайте, що не всім потрібно знати ваші найпотаємніші бажання. Тримайте їх поруч і плекайте, поки вони не будуть готові розквітнути. В цей день в ніякому випадку не розповідайте свої цілі і бажання

Чого не варто робити у молодик:

  • Не поспішайте з важливими рішеннями, не обдумавши їх
  • Не зациклюйтеся на минулих помилках чи жалях
  • Утримайтеся від пліток і негативу - це тільки погіршить ваш настрій

Пам'ятайте, що молодий місяць - це час свіжих стартів і нових починань. Прийміть енергію цієї космічної кнопки перезавантаження і спостерігайте, як перед вами розгортаються нові можливості. Тож вперед, визначайте свої наміри, довіряйте своїм інстинктам і дозвольте магії молодого Місяця вести вас на вашому шляху.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Вас також можуть зацікавити новини: