Молодик у серпні 2023 / depositphotos.com

Останній молодик цього літа настає 16 серпня. Цього разу він відбудеться поблизу від Ліліт - Чорного Місяця. Що це означає, які зміни в житті можуть відбутися і що не слід робити в період, коли на небі немає Місяця - розповідаємо в матеріалі.

Молодик у серпні 2023 - точний час

Молодий Місяць в останньому місяці літа зійде 16 серпня 2023 року о 12:38 за київським часом, у знаку Лева. Але його вплив буде відчутним за 3 дні до цього і 3 дні після.

Як молодик у серпні 2023 вплине на людину

Новий Місяць - це початок усього. Але починати щось поки що рано: енергія людини, як і енергія Місяця, перебуває на нульовій позначці. Але стан людини загалом - нестабільний. У цей час можуть загостритися хронічні захворювання і знизитися загальний тонус, можливі стрибки настрою та емоцій.

Відео дня

У серпні 2023 року новий Місяць зійде поблизу Ліліт, або, як його ще називають, Чорний Місяць. Ліліт - це фіктивна планета, точка, в якій Місяць максимально далеко знаходиться від Землі. У цей час супутник Землі втрачає свою адаптивну функцію - на деякий час припиняє пропускати крізь себе енергію інших планет, тим самим оберігаючи від неї людину. Тому в момент Чорного Місяця часто важко, а часом і неможливо фільтрувати, що відбувається, тверезо дивитися на події та реагувати на провокації. 

Молодик у серпні відбудеться у Леві - це означає, що Чорний Місяць провокуватиме різні вогненебезпечні ситуації. Цілком імовірно, що захочеться встрягти в якусь авантюру і полоскотати собі нерви - і тим самим нажити проблем. Але цього може і не статися.

Що не можна робити в молодик

Серпневий молодик загрожує провокаціями і здатний витягувати на світ Божий те, що людина хотіла б не показувати. Це свого роду перевірка на чесність, адекватність, об'єктивність, тверезість. Щоб її пройти, потрібно бути обережним у деяких речах.

Чого не можна робити в молодик:

  • сваритися, лаятися, встрявати в конфлікти, вестися на провокації;
  • починати важливі справи;
  • перевтомлюватися фізично;
  • іти на медичні операції (крім термінових), робити косметологічні інвазивні процедури, починати лікування;
  • думати про погане; 
  • влаштовувати гучні застілля, переїдати, вживати алкоголь.

У цей час, попереджають астрологи, людина може сумніватися в собі і своїх силах, але ці переживання - безпідставні. Головне - не робіть у період цього молодика різких рухів і все буде добре.

Що можна робити в молодик

Від провокацій і хибних кроків під час молодика в серпні 2023 року можна себе вберегти. Досить не реагувати на те, що породжує дискомфорт і агресію.

Що потрібно робити в молодик:

  • складати плани на місяць;
  • прибирати в домі, позбуватися непотрібних речей;
  • миритися з тим, із ким у сварці;
  • виконати всі дані обіцянки;
  • кидати шкідливі звички. 

Більше відпочивайте і відганяйте погані думки. Увімкніть свій внутрішній запобіжник, зберігайте адекватність і спокій - і ви спокійно відіб'єте навіть найнегативніший вплив будь-якої планети. 

Раніше ми публікували місячний календар на серпень 2023 зі сприятливими і несприятливими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: