Астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у травні чекають позитивні зміни / shutterstock

Астрологічний прогноз на останній місяць весни обіцяє деяким знакам Зодіаку воістину чарівний час, позбавлений негативу.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у травні чекають позитивні зміни, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які обдурять вас за першої можливостіДля Овнів травень стане часом глобальних змін. У більшості своїй вони будуть позитивними. Це означає, що Овнам потрібно стати трохи більш уважними. Зміни можливі в будь-якій зі сфер життя, починаючи з фінансів і закінчуючи любов'ю. Овнам варто повернутися до ідеї, які надихали їх раніше. Не потрібно відмовлятися від того, чого поки що не було видно ніяких результатів. Травень буде ідеальним часом для втілення в життя тих ідей, які довгий час залишалися фантастичними і складними. Головне вірити в себе і не боятися критики, або не слухати її.

Відео дня

Близнюки

Удача в справах, бізнесі і роботі чекає на Близнюків, які змушені постійно спілкуватися з різними людьми. Це можуть бути люди таких професій, як вчитель, продавець, консультант, психолог і так далі. Необхідно показувати людям свою привітність, довіра і відкритість. Астрологи радять побільше спілкуватися і оточувати себе відповідальними і надійними людьми. У першій половині місяця можливі коливання настрою, тому краще не зриватися на близьких людях, а також не ділитися негативним досвідом з оточуючими. Проблема піде ближче до 13-14 травня. Потрібно лише перечекати цей енергетичний дисонанс зірок і планет. Астрологи радять утриматися від сильних фізичних навантажень в цей період.

Риби

Травень — час ставати краще. Корисні поради по роботі над собою допоможуть Рибам стати кращою версією себе, причому за досить короткий проміжок часу. Астрологи кажуть, що в якості відпочинку від роботи можна зайнятися особистими захопленнями, більше бачитися з коханою людиною. Період буде небезпечний для тих, хто любить створювати собі проблеми. Це стосується прихильників екстремальних видів спорту, дорожніх лихачів. Також бажано зменшити свій запал любителям витрачати багато грошей на непотрібні речі. На вихідних в травні бажано займатися плануванням і самоосвітою.