Доля вирішила зробити Тільця своїм улюбленцем / gotanews.tv

Для деяких зодіакальних представників кінець весни готує масу позитивних сюрпризів. Вважайте, що Фортуна супроводжує вас до настання літа, дозволяючи змінити, як зовнішні атрибути, так і внутрішнє наповнення особистості.

Гороскоп розповість, яким знакам зодіаку значно пощастить у другій половині травня, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожГороскоп на п'ятому ятницю, 15 травня: що чекає сьогодні на Тельців, Левів, Козерогів і інші знаки ЗодіакуСкладається враження, що в кінці весни доля вирішила зробити Тільця своїм улюбленцем, тому що вам щастить по всіх фронтах. По суті, ви можете розглядати другу половину травня в якості білої смуги удачі, що відкриває двері до будь-яких можливостей. Вам потрібно всього лише ставити мету і рухатися в бік її реалізації. Це сприятливий період для активних зодіакальних представників. Намагайтеся залишити в стороні страхи і сумніви, тому що обставини відіграють вам на руку. Ви помітите, що на шляху не зустрічається перешкод, а колишні вороги автоматично стають союзниками і допомагають вам просунутися вперед. Телець має пишатися собою, тому що в короткі терміни зуміє вибратися на новий соціальний рівень, отримати бажану посаду і пристойно збагатитися. Важливо і те, що ви встигнете налагодити стосунки в родині. Родичі йдуть назустріч і готові до компромісів, що дозволить назавжди розпрощатися з розбіжностями й конфліктами.

Відео дня

Рак

Астрологічний прогноз закликає знак зодіаку Рак протягом усієї другої половини травня не втрачати пильність і залишатися максимально уважним. Ні, вам нічого не загрожує, просто Всесвіт приготувала безліч вигідних можливостей, які потрібно помітити і скористатися собі на благо. Фортуна на вашому боці, за рахунок чого високий потенціал просунутися по всіх життєвих сфер. Але Раку все-таки доведеться проявити мудрість у момент прийняття доленосних рішень і розстановки пріоритетів. Не бійтеся, адже відповідь вже зберігається в вашій душі. Треба просто довіритися внутрішнього голосу і не слухати оточуючих. Зодіакальному представнику пощастить стрімко видертися по кар'єрних сходах на новий рівень і збільшити зарплату. Відкриваються нові джерела доходу, що дозволить перекрити втрати, викликані карантином та економічною кризою. Але гороскоп каже, що удача залишиться з тими, хто не буде бездумно ризикувати і діяти спонтанно. Слухайте себе і просувайтеся в комфортному темпі.

Козеріг

Для знака зодіаку Козеріг травень стане неймовірно вдалим і продуктивним місяцем, коли вийде досягти всього, про що ви так давно мріяли. А що потрібно зодіакальному представнику? Це завжди стабільність, кар'єрний ріст і високе матеріальне становище. Вважайте, що у другій половині травня ваші бажання здійсняться. Важливо і те, що це максимально комфортний період. Через схильність до трудоголізму ви звикли викладатися на повну потужність, що призводить до емоційних зривів і втоми. Але в кінці весни доля піднесе бажане на блюдечку, тому вам не доведеться вивертатися навиворіт. Козеріг просувається вперед плавно. Удача поселиться в вашому домі, коли самі проявіть ініціативу змінити обстановку. Ви викреслите із кола спілкування паразитів і маніпуляторів. Потім зміните світогляд і станете більш дипломатичним, що приверне до вас позитивних людей.