З'явився любовний гороскоп на травень / slovofraza.com

Весна обіцяє собою закоханість і романтичний настрій. Але не всі зодіакальні представники це відчувають через які звалилися на голову.

Астрологи назвуть знаки Зодіаку, яким доля приготувала романтичну пригоду у другій половині травня, пише slovofraza.

Близнюки

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у травні чекають великі зміниАстропрогноз повідомляє, що у Близнюків може статися бурхливий роман у другій половині травня. Однак це відбудеться лише в тому випадку, якщо ви навчитеся володіти власними емоціями. Зодіакальний представник звик діяти спонтанно, з-за чого раніше часу визнається в почуттях, здається наполегливим і схильний до зрад. B травні з'явиться дивний чоловік, який підкорить вас при першому погляді. Це цікава, приваблива й унікальна особистість, повз яку просто не можна пройти. Тому Близнюкам потрібно зібратися і проявити себе в найкращому світлі. Не тисніть і не квапте події. Якщо зробите все правильно, то вам гарантовано романтичну пригоду з перспективою на щасливі і тривалі стосунки.

Відео дня

Терези

Якщо говорити в цілому, то весь травень обіцяє стати для знака зодіаку Терези позитивним періодом. Саме тому удача буде супроводжувати вам і любові. Дивуватися не доводиться, адже перед нами привабливий, поміркована і романтична людина, з якою неймовірно цікаво, весело і комфортно проводити час. Гороскоп гарантує вам в кінці весни не просто романтична пригода, а зустріч зі спорідненою душею. Ваги давно цього чекали, тому що підсвідомо готові до серйозних тривалих стосунків. Але вам не вдавалося знайти підхожого партнера, з яким зможете повноцінно розкритися і відчувати себе щасливими. Вважайте, що Всесвіт нарешті виконує всі ваші бажання.

Стрілець

Читайте такожАстролог назвавши головних щасливчиків другої половини травняДля Стрільця друга половина травня пройде просто чудово, якщо ви спочатку зрозумієте, що на вас чекає саме романтична пригода, а не серйозні стосунки. Вам пощастить зустріти прекрасного людини, з яким цікаво проведете час. Він підвищить вашу самооцінку і дозволить насолодитися цукерково-букетним періодом. Проте Стрілець повинен не забувати, що в кінці зобов'язаний відпустити цю людину. По суті, доля посилає вам проміжний варіант, який дозволить позбутися від жалю про минулі зв'язки і налаштуватися на нове життя. Просто розслабтеся і отримуйте задоволення від побачень. Не намагайтеся перевести зв'язок на серйозний рівень, інакше зіткнетеся з розчаруванням.

Козеріг

Слід порадіти за знак зодіаку Козеріг. Ви завжди налаштовані виключно на серйозні стосунки, але пізно заводите сім'ю через повну заглибленість в роботу. Друга половина травня зробить вам розкішний подарунок у вигляді романтичної пригоди, яке плавно переросте в серйозну зв'язок. Козеріг і сам буде здивований, тому що зустріне людину, яка на час відверне його від інших справ. Виникне сильна симпатія, що змусить вас фліртувати, проявити ініціативу і запросити на побачення. Ви не боїтеся відкритися і зрозумієте, що перед вами споріднена душа, з якою готові провести все життя.