На три знаки Зодіаку чекають неприємності протягом грудня / 1zoom

Астролог Валентина Віттрок перерахувала знаки зодіаку, яким у грудні може бути непросто. Хто вони і на що їм чекати - читайте в матеріалі. 

Рак

Крім того, що у них буде досить багато рутинної роботи, будуть ще проблеми, пов'язані зі здоров'ям. Наприклад, організм буде подавати якісь тривожні дзвіночки, які не можна буде залишити без реакції. 

"Ретромарс гальмує і не дає розмахнутися, внутрішня тривога. Перехід Меркурія і Венери в Козеріг вказують на перемикання уваги Раків на партнерів і публічну діяльність", - прокоментувала астролог. 

Відео дня

Однак з 21 числа Юпітер повертається в Овен, пропонуючи Ракам професійне зростання.

Терези

Астролог радить на грудень і початок січня не планувати ніяких подорожей, так як в дорозі можуть бути проблеми. Ті Терези, які зараз знаходяться далеко від свого будинку, будуть відчувати тугу і самотність. 

Але не все буде так погано, оскільки з переходом Юпітера в Овен (21 грудня) у багатьох самотніх Терезів з'явиться шанс зустріти свою половину або визначитися зі статусом.

Риби

Складнощі у Риб будуть в плані професійних можливостей і профпридатності. Можуть бути якісь нові проекти, над якими доведеться довго розбиратися, або якісь тестування, випробування, перевірка знань Риб. Можливо, вони будуть з кимось конкурувати за робоче місце. Загалом, причин для стресу буде достатньо.

Але будуть і хороші моменти. Наприклад, в кінці місяця вони зможуть класно провести час з друзями.

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, які найчастіше зраджують.

Вас також можуть зацікавити новини: