Скорпіони за натурою своєю власники / Школа астрології

Деякі знаки Зодіаку схильні більше ревнувати свого партнера, аніж всі інші. Астрологи розповіли, хто з зодіакальних представників більше піддається цьому руйнівному почуттю.

Про це пише freedfeel.ru.

Скорпіони

Один з найбільш ревнивих знаків Зодіаку. Скорпіони за натурою своєю власники. Через їхнє прагнення контролювати кожен рух партнера, у стосунках може виникати нестерпне напруження. Від нього нічого не сховається — ані чуже волосся на одязі, ані запах незнайомого парфуму, ані сліди губної помади на комірці.

Відео дня

Читайте такожНа одних чекає багатство, на інших - неприємності: астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких липень стані вирішальним періодомЗ усього цього Скорпіон зробить висновки, що далеко йдуть. Якщо він виявить, що його обдурили, — жалити буде безбожно. Вам пред'являть всі докази, будуть погрожувати і навіть шантажувати. Краще розповісти про зраду відразу, правда все одно випливе назовні.

А так Скорпіон, хоч і буде в люті, зате встигне оцінити вашу відданість. Постарайтеся вселити йому, що щиро каєтеся у скоєному, визнайте свою провину – це буде доказ вашої до нього любові. Можливо, цим вам вдасться повернути його розташування.

Риби

Від партнерів вони вимагають безумовної вірності, відданості і уваги. Але проблема в тому, що страждання так само необхідно Рибам, як і любов. Можна сказати, що вони шукають привід приревнувати партнера, щоб трохи мучити себе душу.

Вони охоче намалюють у своїй уяві, як ви когось стискаєте в обіймах, крадькома бігаєте на побачення і навіть переходите заборонену межу. Такі фантазії змушують Риб плакати і жаліти себе. Про те, що Риби приревнували вас у своїй уяві, ви довгий час взагалі не здогадуватися.

Діви

Діви дуже підозрілі. У Дів повно страхів, вони відрізняються недовірливістю, яка здатна довести до нервового виснаження. Вони завжди чекають найгіршого сценарію розвитку подій. Навіть у найідеальнішому кандидаті Діва схильна бачити потенційного зрадника.

Народжені під цим знаком — відмінні детективи. Від них ви не приховаєте нічого. Зовні Діви ніяк не видадуть своїх почуттів. Всі їхні ревнощі не зовні, а всередині. Такі люди не стануть влаштовувати скандал. Вони мовчки, нікому нічого не пояснюючи, підуть.Варто один раз обдурити Діву, і вона ніколи не буде довіряти вам знову.