Скорпіони здатні бути зухвалими, коли в цьому є необхідність / astro.ru

Представники кожного знаку Зодіаку володіють своїми особливостями характеру. Деякі з них ніжні, деякі допитливі, а деякі небезпечні.

Люди, народжені під цими чотирма сузір'ями, не зупиняться ні перед чим, причому особливо яскраво це проявляється у представниць прекрасної статі, пише "Клубер".

Овен

Енергійні та цілеспрямовані Овни з'явилися на цей світ, щоб перемагати. Якщо ви не хочете постраждати, то тоді краще не вступати з ними в конфлікт. У Овнів є одна по-справжньому негативна риса – руйнівність.

Відео дня

Лев

Читайте такожАстрологи назвали найбільш підступні і маніпулятивні знаки Зодіаку

Леви надзвичайно самовпевнені і завжди готові до атаки. Де б вони не опинилися, завжди привертають до своєї персони увагу оточуючих; і зовсім небагато здатні встояти перед чарами. Тим більше жінки-Леви просто випромінюють сексуальність.

Скорпіон

Це досить жорстокі люди. Вони здатні бути зухвалими, коли в цьому є необхідність, і милими, якщо цього, знову ж, вимагають обставини. Скорпіони часто щось обіцяють, але не виконують своїх обіцянок. Вони потайливі, дуже розумні і знають, коли треба вжалити і в якому місці це буде найбільш болісно.

Рак

Раки зазвичай діють за раніше відпрацьованою тактикою, тому представники цього знака надзвичайно небезпечні. Тим більше, у них не завжди виходить правильно оцінити ситуацію. Вони часом удають емоційними і ніжними, але насправді вони не такі наївні, як хочуть здатися. Будьте обережні з ними, вони точно знають, що їм потрібно і як це отримати!