Близнюки - найішрозумний знак Зодіаку / Яндекс картинки

Астрологи склали топ-3 найбільш розумних знаків Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Близнюки

А ось і він, найрозумніший знак зодіаку! Близнюки — діти Меркурія. Ця планета відповідає за логіку, ерудицію та інтелект. Саме завдяки Меркурію Близнюки мають настільки світлим розумом і яскравим інтелектом. Ще з раннього дитинства маленький Близнюк проявляє допитливість і неймовірну кмітливість. Цьому знаку зодіаку властиво вирішувати завдання зі швидкістю світла, помічати найдрібніші деталі і завжди виокремлювати найбільш варта з величезного потоку інформації. Меркурій наділив Близнюків феноменальною пам'яттю, швидким засвоєнням інформації та дивовижною проникливістю.

Відео дня

Читайте також"Ідеальний варіант для Путіна": астролог передбачив долю ДонбасуЗдається, варто покопатися в голові у Близнюка і можна відшукати там відповідь на будь-яке питання. Попри всю геніальність, часто представники цього зодіакального знака не дуже мудрі в життєвих ситуаціях. З усім тим астрологи поставили Близнюків на перше місце в рейтингу найбільш розумних знаків зодіаку.  

Діва

Діва — інтелектуальна сестра Близнюків, адже обидва ці знаки мають однакову планету-покровитель. Меркурій нагородив Діву аналітичним складом розуму, яскравим і  інтелектом, умінням аналізувати і уважністю до деталей. Підприємливість і стриманий критицизм не дають ввести представників цього знаку зодіаку в оману. Витрачати час даремно — заняття не для Дів. Всі свої знання вони перевіряють і загартовують на практиці, часто з головою йдуть в науку і різного роду дослідження. Так повелося, що з Дів виходять найкращі лікарі. Ну що ж, похвально!

Водолій

Третє, але не менш почесне місце в рейтингу найбільш розумних знаків зодіаку займає Водолій. Цьому знаку протегує Уран — планета, що обдарувала Водоліїв такою завидною геніальністю. Водолії люблять робити все на свій лад. Здається, це відмінна навичка в ситуації, коли звичний спосіб виконання роботи тобі явно не підходить. Маленьким Водоліям до всього є справа, вони мають допитливим розумом, і оточуючим часто здається, що ці дітки не від світу цього. Водолії наполегливо стежать за технічним прогресом, обожнюють різноманітні технологічні новинки і йдуть в ногу з часом. Часом здається, що ці люди немов стоять на одну сходинку ближче до майбутнього, ніж інші мешканці Землі. Водолії — натхнені експериментатори, інноватори і надія людства.