Названо найгірших батьків за знаком Зодіаку / Колаж УНІАН

Астрологи склали рейтинг найгірших татусів за знаком Зодіаку і розповіли про двох, які найскладніше справляються з цією роллю. Йтиметься про Водолія і Терезів. 

Водолій

Водолії - вкрай безвідповідальні батьки. Вони можуть не цікавитися життям своєї дитини, виховувати її жорстко, а також не йти на компроміси. Ще один головний мінус Водоліїв - вони вважають, що основний масив відповідальності за виховання дитини лежить саме на жінці. 

Також представники даного знака Зодіаку найчастіше звертають увагу на своїх дітей і проводять час з ними тільки в тому випадку, якщо у них утворилися спільні інтереси. 

Відео дня

Терези

Терези - єдиний знак Зодіаку, який боїться дітей. Вони бояться відповідальності, бояться зробити щось неправильно, бояться, що поява дитини змінить їхнє життя. Часто Терези - це дуже потайливі і жорстокі люди. Вони можуть не дуже коректно жартувати над дитиною, яка, в силу свого віку, дуже болісно сприймає дані коментарі. 

Найчастіше Терези самі потребують матері, тому своїх партнерок вони шукають в першу чергу для того, щоб вони взяли на себе відповідальність.

Нагадаємо, названо найкращіх татусів за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: