Джентльмени за знаком Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які є істинними джентльменами. Вони і руки вам будуть цілувати, і зірку з неба дістануть, і двері перед вами відкриють. 

Лев

Чоловіки-Леви знають собі ціну. Вони хочуть бачити поруч з собою справжню королеву, а за такою жінкою потрібно і доглядати по-королівськи. У них все починається з дрібниць. Спочатку вони двері перед вами відкриють, руку подадуть, а після і зовсім засиплять вас не тільки компліментами, але і дорогими подарунками. Леви дуже люблять розкіш, і ще більше обожнюють, коли їх за це хвалять і поливають їхнє его згущеним молоком.

Овен

Ці чоловіки намагаються зробити життя оточуючих набагато краще. Вони дуже красиво залицяються, роблять романтичні сюрпризи. Для них важливо, щоб їх друга половинка була щаслива, завжди в хорошому настрої. Овни вміють створювати свято навколо себе. Це джентельмени, які знають шлях до серця кожної жінки.

Відео дня

Рак

Раки настільки добрі по своїй натурі, що готові на будь-які жертви заради своєї другої половинки. Вони дуже романтичні, добродушні, веселі. Вони красиво залицяються, роблять масу компліментів, приділяють багато уваги, дарують радість і насолоду. Ці чоловіки обожнюють ніжність і ласку. 

Раніше УНІАН назвав найніжніші знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: