Названі знаки Зодіаку, чиї представники скоро схуднуть / фото depositphotos.com

До початку літа залишилося всього кілька днів, тому питання фігури і зовнішнього вигляду багатьох хвилює. Таролог розповіла, представникам яких знаків Зодіаку вже незабаром вдасться домогтися фігури мрії. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Близнюки

Близнюкам випала П'ятірка Пентаклів. Ця карта, як правило, пов'язана з матеріальними аспектами життя, включаючи здоров'я та фізичний стан. Вона відображає дисципліну, самоконтроль і труднощі, які виникають при схудненні. 

Таролог уточнює, що Близнюки зможуть домогтися своєї ідеальної фігури за допомогою жорсткого самоконтролю і подолання труднощів. Попри складний шлях, результат обов'язково ощасливить.

Відео дня

Діва

Двійка Кубків випала Дівам в питанні здоров'я, самопочуття і схуднення. Дана карта пов'язана з енергією, рухом і пристрастю. У контексті схуднення вона вказує на необхідність активності, фізичних вправ і стимуляції обміну речовин.

Ймовірно, в найближчому часі представниці цього знака Зодіаку змінюють спосіб життя. Наприклад, у них була сидяча робота, а почнеться період активних поїздок, пішої ходьби, регулярних тренувань. Це сприятиме тому, що Діви придбають ідеальні форми.

Однак таролог каже, що не варто робити собі поблажки і надто вже себе жаліти в питанні фізичних навантажень. Помірні вправи ще нікому не завдавали шкоди.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку дуже сильно ризикують і можуть втратити все.

Вас також можуть зацікавити новини: