Небезпека буде переслідувати Овнів по п'ятах / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень, з 5 по 11 грудня, буде сповнений сюрпризів, проте не всі вони виявляться приємними. Карти Таро обіцяють деяким знакам Зодіаку випробування. Хтось буде щасливчиком, а хтось загрузне в невдачах. Що чекає на вас - читайте нижче

Кому готуватися до біди

Небезпека буде переслідувати Овнів по п'ятах. Ви будете серйозною ризикувати і можете програти в битві з ворогами. Карти Таро радять Овнам знайти джерело позитивних емоцій і спробувати проводити більше часу на самоті.

Новий тиждень виявиться не менш важким для Терезів. Постарайтеся не брехати, тому що вона принесе вам неймовірні за своїм масштабом проблеми. "Довгий язик" і бажання обговорити людей зроблять Терезів ізгоями, а тому будьте обережні.

Відео дня

Кому зі знаків Зодіаку новий тиждень принесе радість

Карти Таро обіцяють приємні і безтурботні дні багатьом знака Зодіаку. На цьому тижні доля буде прихильна до Близнюків і Тельців. Вони зможуть розпочати нову справу і зустріти потрібну людину. Леви позбудуться страхів і навчаться розуміти оточуючих, їм карти Таро радять бути добрішими і довіряти людям.

На Скорпіонів чекає тиждень щастя і радості. Вам пощастить буквально у всьому, насолоджуйтесь кожним днем. Доля буде і на стороні Козерогів, вони нарешті зможуть відновити справедливість і довести всім, що вони гідні кращого ставлення. Не менше радості буде у Риб, які будуть купатися в ласці і зможуть насолодитися результатами своєї праці.

Цим знакам Зодіаку доведеться боротися за щастя

Однак не всім пощастить прожити новий тиждень без турбот і проблем. Доля приготувала випробування кільком знакам Зодіаку. І тільки від них залежить, чи зможуть вони вирішити всі труднощі і повернути удачу на свою сторону.

Так, Ракам і Стрільцям доведеться боротися з брехнею. Карти Таро не дарма пророкують цим двом знакам Зодіаку спільну боротьбу. Разом вони зможуть здолати всі негаразди і провести цей тиждень щасливо.

А ось Діва потрібно буде зробити вибір, від якого буде залежати їх майбутнє. Ви можете піддатися спокусі і піти легким шляхом, через що незабаром почнуться проблеми. Або ж Діви можуть не ухилятися від роботи над собою і отримати довгоочікуване везіння. Водоліям також доведеться боротися за своє щастя. Намагайтеся менше сперечатися і не ображайте тих, хто вам доріг. Тільки в такому випадку Водолії зможуть провести цей тиждень без неприємностей.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що чекає Водоліїв в 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: