Гороскоп на 9 березня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 9 березня за картами Таро. Що цього дня чекає на всі знаки Зодіаку - читайте в детальному гороскопі на суботу.

Овен

У вашому житті починається нова глава. Тільки від вас залежить, якою вона буде для вас. Будьте добрішими, ухвалюйте зважені рішення, відкрийте своє серце, і тоді у вас все буде чудово.

Відео дня

Телець

Тельцям захочеться усамітнитися. Ви відчуєте потребу в тому, щоб побути наодинці зі своїми думками і розібратися в тому, куди вам рухатися далі.

Близнюки

У вас настає період успіху. Це означає, що ви можете братися за будь-які справи, тому що результат буде позитивним. Вам навіть не знадобиться підтримка близьких, тому що ви самі з усім упораєтеся.

Рак

Вам варто навчитися висловлювати свої почуття, тому що не всі можуть зрозуміти ваших намірів. Зірки обіцяють вам гарний період, якщо ви ділитиметеся своїми емоціями з рідними.

Лев

Левам рекомендується зберігати спокій, особливо в моменти, коли на вашому шляху з'являються труднощі. Пам'ятайте, що тільки цілеспрямованість і сила допоможуть вам вибитися на новий рівень життя.

Діва

На перший план у Дів вийде заробіток. Вам захочеться поліпшити своє матеріальне становище, тому можете взяти додаткову роботу. Однак будьте обережні, щоб не перевтомитися.

Терези

У якомусь питанні може настати кінець. Хочете ви того чи ні, то вам доведеться це прийняти і перейти на новий рівень. Не переживайте, бо все, що вас не вбиває - робить вас сильнішими.

Скорпіон

Цього дня ви можете отримати дари долі. Вона зробить усе можливе для того, щоб ви розслабилися і відшукали натхнення. Піддайтеся обставинам.

Стрілець

На вас чекає прогрес у всіх справах. Тому ви сміливо можете братися за нові справи, навіть ті, які здаються вам важко здійсненними. У вас усе вийде, якщо ви докладете трохи більше зусиль.

Козеріг

Ваша енергія буде на піку, особливо романтична. Ви захочете влаштувати сюрприз своїй коханій людині і провести з нею більше часу. Чекайте на взаємність.

Водолій

Не дозволяйте страхам і негативним емоціям взяти гору. Сьогодні варто спробувати заспокоїтися і взяти паузу, щоб подивитися на ситуацію під різними кутами.

Риби

На вашому шляху можуть виникнути непередбачені труднощі. Не переживайте, що вони сильно вплинуть на ваше життя. Вас ніщо не може зламати.

Вас також можуть зацікавити новини: