Гороскоп на 13 вересня по картам Таро / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 13 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

Вам належить розібратися з якоюсь складною справою? "Штурмуйте" цю висоту сьогодні! Саме цього дня ви особливо енергійні, винахідливі і здатні відшукати найкоротші шляхи до мети. Перед вашим напором не встоїть жодна перешкода.

Відео дня

Телець

У середу можуть виникнути труднощі у сфері почуттів і особистих взаємин. Зараз ви схильні до чіткості думки і конкретності висловлювань, а рівень емпатії знижений. Зрозуміти іншу людину вам буде нелегко, що може викликати невдоволення і докори на кшталт "ти мене не слухаєш".

Близнюки

Сьогодні ви надзвичайно критичні до власної персони і готові картати себе за будь-який прорахунок, пригадувати минулі помилки. Зірки радять не йти на поводу у поганого настрою і перестати карати себе. Краще перебирайте в розумі перемоги і досягнення, це допоможе вам налаштуватися на позитивний лад і знову повірити у свої сили.

Рак

Не прибирайте блокнот далеко - у середу вам варто зайнятися плануванням справ і витрат на найближчий час. Навіть якщо ви впевнені, що здатні утримати все в голові, не ігноруйте цю пораду. Найближчим часом ви зрозумієте, що така передбачливість була аж ніяк не зайвою.

Лев

Сьогодні зірки радять нікому не давати жодних обіцянок. На будь-яку пропозицію, прохання про допомогу відповідайте, що вам потрібно подумати, і не дозволяйте себе квапити. Особливо, якщо йдеться не про разове сприяння, а про довгострокові зобов'язання.

Діва

У середу ви можете опинитися на роздоріжжі, як богатир із билин. Правильну дорогу вибрати буде непросто, і на камені підказок не буде. Але, куди б ви не попрямували зрештою, це рішення має бути обдуманим і виваженим.

Терези

Сьогодні не той день, коли можна витати в хмарах і, захопившись якимось заняттям, повністю випадати з реальності. Ви можете проґавити важливу інформацію, причому сказано її буде побіжно, мимохідь. Постарайтеся слухати уважно все, що вам говорять.

Скорпіон

Біжіть від рутини, вона затягне вас у болото депресії. Присвятіть день чомусь новому і цікавому, киньте виклик похмурій повсякденності. Зірки схвалять потяг до змін і будуть цілком вам допомагати.

Стрілець

Тільки вам вирішувати, наскільки завантаженим і метушливим буде сьогоднішній день. Не бажаєте слухати поради і вважаєте за краще чинити так, як хочете? Розраховуйте тільки на себе! Не хочете робити все самотужки? Тоді зважайте на думку інших, у всякому разі, дозвольте тим, кого намітили в помічники, хоча б висловитися!

Козеріг

Цей день варто присвятити турботі про близьких. Станьте для когось особистим чарівником, зробіть приємний сюрприз, надайте посильну допомогу. Любові, тепла і щирої участі багато не буває, продемонструйте людям, які вас люблять, що вони вам теж дуже дорогі.

Водолій

Нововведення і зміни, які принесе цей день, тільки на краще, навіть якщо зараз ви не бачите жодних плюсів. Не намагайтеся повернути все на круги своя, бо упустите чудові перспективи, про що не раз доведеться пошкодувати.

Риби

Сьогодні вас ніщо не зупинить на шляху до мети, ви активні й рішучі, здатні зруйнувати будь-які перешкоди. Продовжуйте в тому ж дусі, але не забувайте про відпочинок - останнім часом ви рідко дозволяли собі розслабитися, настав час подбати про це.

Вас також можуть зацікавити новини: