Повня 5 лютого / depositphotos.com

Астролог Валентина Віттрок зробила прогноз на лютий 2023 року, а також окремо спрогнозувала, що чекає на українців у важливі дати місяця. Як відомо, у неділю, 5 лютого, буде повний місяць. Це явище не обійдеться "без фокусів". 

Як пише Віттрок у своєму Facebook-блозі, на представників деяких знаків Зодіаку чекають серйозні проблеми зі здоров'ям, і це не можна ігнорувати. 

"Можливі техногенні аварії, вибухи і ситуації, де слід швидко орієнтуватися на місцевості. Фіксованим знакам (Лев, Телець, Скорпіон і Водолій) - морально підготуватися. У плані здоров'я може проявитися серцева аритмія, інсульти та інші несподіванки", - писала Віттрок. 

Відео дня

Як кажуть астрологи, повня - завжди період особливої активності. Не завжди ця активність позитивна, тому варто берегти себе, уникати нервових ситуацій, намагатися поводити себе спокійно. 

Звичайно, важливі справи краще перенести на інші дати, проте якщо все ж доведеться щось підписувати або приймати важливі рішення в день повного місяця, потрібно робити це обдумано і неквапливо. 

Нагадаємо, астролог розповіла, яким буде початок лютого 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: