Володимир Путін готовий до наступу на Україну, попередила мольфарка / фото REUTERS

Президент Російської Федерації Володимир Путін готовий йти в наступ на Україну.

Очільник РФ вже у стані війни з українцями, і треба бути готовими до протистояння, розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські в ефірі "Апостроф TV".

"Путін готовий йти в наступ. Він вже з нами у війні. Треба бути готовими, й ми готові. Ми покладемо душу й тіло, але він не пройде…", – сказала співбесідниця.

Відео дня

За її словами, між Україною та РФ також відбувається боротьба на магічному рівні.

Читайте також"Дні вже пораховані": карпатська мольфарка заявила, що Путін смертельно хворий"…ми стараємося добити Путіна, перебити його плани, побудувати енергетичний бар’єр навколо нашої країни… якщо шість-вісім людей зберуться сильних екстрасенсів, вони на астральному рівні можуть тримати бар’єр", – пояснила мольфарка.

У середині жовтня 2021 року астролог Влад Росс говорив, що у житті Володимира Путіна скоро запрацює останній Соляр, і після цього смерть президента РФ неминуча.

Нагадаємо, Росія у 2014 році захопила український Крим, а також вдерлася на частину сходу нашої держави. РФ на Донбасі підтримала бойовиків, які створили самопроголошені "ДНР" та "ЛНР".

Восени 2021 року стало відомо, що РФ сконцентрувала біля кордону з Україною велику кількість військ. Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов попередив, що російська сторона готується до вторгнення на початку 2022-го.

Вас також можуть зацікавити новини: