Гороскоп на тиждень по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на тиждень, з 10 по 16 квітня, для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро розкажуть, яким буде цей період для кожного з вас і до чого варто бути готовими.

Овен

В цей час вам не рекомендується ухвалювати поспішні рішення, бо ви можете допустити серйозну помилку. Звертайте увагу на деталі, прислухайтеся до своєї інтуїції і йдіть вже протоптаною доріжкою. 

Відео дня

Телець

Якщо ви не можете впоратися з якимись проблемами, вам не варто накручувати себе і намагатися якось викрутитися з ситуації. Знайдіть баланс всередині себе. Подивіться на ситуацію з позиції спостерігача, і тоді рішення прийде само собою.

Близнюки

У цей період ви сміливо можете братися за нові справи. Карти говорять, що вони принесуть вам успіх і фінансове задоволення. Не сидіть на місці і не чекайте біля моря погоди. Тільки праця виведе вас на новий рівень життя.

Рак

На початку тижня остерігайтеся чуток, інтриг, скандалів. Ваші злостивці спробують втягнути вас в дуже неприємну ситуацію. Езотерики взагалі радять вам провести цей час на самоті. Уникайте спілкування з токсичними людьми.

Лев

Вам не варто переживати через дрібниці. Краще зверніть увагу на справи, які довго були на "паузі". Езотерики відзначають, що якщо ви доведете їх до кінця, перед вами відкриються нові двері в щасливе майбутнє.

Діва

На вас чекають якісь потрясіння, які виб'ють грунт з-під ваших ніг. Однак не варто панікувати. Ви з усім впораєтеся, якщо будете мислити тверезо і думати перш ніж щось зробити. 

Терези

Цей тиждень буде неоднозначним для вас. Вам доведеться позбутися минулого, відпустити всі образи і налаштуватися на позитивне мислення. Однак вже в кінці тижня самотні Терези можуть зустріти свою долю. Ви будете дуже щасливими.

Скорпіон

Настав час зняти рожеві окуляри і подивитися правді в очі. Ви переосмислите своє ставлення до деяких людей, які були "вовками в овечій шкурі". Можуть розкритися не найприємніші деталі, але вам все ж доведеться це пережити.

Стрілець

В цілому цей період буде спокійним для Стрільців. Всесвіт не віщує ніяких бід і потрясінь. Тому можете займатися своїми справами і ні про що не переживати.

Козоріг

Ви можете почати нову справу, проте вам не варто сподіватися на швидкий результат. Езотерики кажуть, що ви отримаєте набагато більше, ніж розраховували, якщо будете рухатися до своїх цілей повільно, але впевнено.

Водолій

Буквально днями ви можете зірвати великий куш. При цьому вам варто остерігатися шахраїв, які захочуть нажитися на вас. Також не давайте гроші в борг, бо вам можуть їх не повернути.

Риби

Рибам вдасться закінчити всі справи і нарешті відпочити. Всесвіт схиляє вас до того, щоб ви знайшли гармонію всередині себе, перевели подих і потім знову взялися за справи. Будьте впевненими в собі, і тоді у вас все вийде.

Вас також можуть зацікавити новини: