Карти Таро обіцяють Левам несподівані події / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 30 червня, у Раків почнеться біла смуга. А у Тельців можливі скандали, на них чекають неприємні слова. Що чекає саме на вас - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овни можуть на час забутися в обіймах коханої людини. Ви явно втомилися від проблем і метушні, а підтримка другої половинки допоможе з усім цим впоратися. Якщо ж ви ще не зустріли свою долю - проведіть час з друзями.

Телець

Тельцям варто готуватися до того, що вони почують на свою адресу дуже неприємні слова. На вас чекають сварки і неприємні розмови. Наберіться терпіння і постарайтеся не реагувати на негатив.

Відео дня

Близнюки

30 червня Близнюків чекають проблеми вдома. Можливо, вам доведеться терміново щось лагодити. Також є ймовірність того, що ви сильно поскандалите з сусідами.

Рак

На Раків чекає казкове щастя, ви забудете про все погане. Ви отримаєте нагороду за свою працю і будете сильно радіти. Крім цього, у вас є шанс реалізувати усі свої плани.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам несподівані події, до яких ви навряд чи будете готові. Вам варто заздалегідь продумати, що може статися. Події стануть наслідками ваших вчинків у минулому.

Діва

Дівам можна задуматися про свої мрії. Не ігноруйте свої бажання, ви заслуговуєте на щастя. Сміливо йдіть вперед і робіть те, що вважаєте за потрібне.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам привидів минулого. Ви можете зануритися в неприємні спогади і зустріти когось, хто вас образив. Спробуйте пробачити цій людини і відпустити всі емоції.

Скорпіон

У п'ятницю Скорпіони будуть купатися в любові. Можливо, ви зважитеся на новий етап відносин. Не бійтеся ризикувати, однак тільки якщо ви не сумніваєтеся у своїх вчинках.

Стрілець

На Стрільців чекає цікава поїздка. Вас запросять у гості або ж покличуть на прогулянку в інше місто. Візьміть вихідний і насолоджуйтеся пригодами.

Козоріг

На Козерогів чекає перевірка на чесність. Виникне ситуація, в якій вам доведеться обирати між солодкою брехнею і гіркою правдою. Слухайте свою совість і не намагайтеся обманювати.

Водолій

У цей день Водоліям варто залишитися вдома і присвятити час своєму розвитку. Читайте книги, запишіться на курси або ж влаштуйте собі день спорту. Це позитивно вплине на ваш настрій.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам гармонію. Ви знайдете баланс і зумієте абстрагуватися від усього, що відбувається навколо. Постарайтеся якомога довше перебувати в цьому стані.

Вас також можуть зацікавити новини: