Леви можуть постраждати через свою мінливість / фото ua.depositphotos.com

Гороскоп по картах Таро обіцяє на п'ятницю, 10 березня, любовні пригоди для Раків. Але пощастить не всім знакам Зодіаку. На Овнів чекають втрати і біль. Що доля приготувала саме вашому знаку - читайте нижче.

Овен

У цей день Овни будуть сильно стривожені. Карти Таро обіцяють вам болісну втрату, ви можете назавжди попрощатися з близькою людиною. Будьте обережні і уникайте сварок.

Телець

Тельців можуть здолати сумніви і почуття власної провини. У вас можуть виникнути труднощі, проте не варто заривати голову в пісок. Навчіться йти на компроміси.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам владу. Ви відчуєте своє всесилля, але це може привести вас до фатальної помилки. Будьте уважні.

Рак

У життя Раків увірветься любов. Ваше серце пронизає стріла Амура і ви можете закохатися. Якщо ж у вас є друга половинка, то ваші відносини перейдуть на новий рівень.

Лев

Леви можуть постраждати через свою мінливість. Відмовтеся від нелогічних вчинків і не кажіть того, про що потім можете сильно пошкодувати.

Діва

10 березня у Дів буде багато турбот, проте вони не принесуть вам засмучення. Ваш день наповниться приємними клопотами і радісними подіями. Будьте вдячні за все, що відбувається у вашому житті.

Терези

Плани Терезів можуть зруйнуватися. Це буде уроком, ви повинні зрозуміти, що іноді все трапляється не так, як вам хочеться. Навчіться ставитися до життя простіше.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам не боятися приймати важливі рішення. Впевнено йдіть до своєї мети і ризикуйте, якщо вірите в свою мрію. У вас все вийде.

Стрілець

На Стрільців чекають нові перспективи. Ви зможете змінити своє життя, однак для цього доведеться постаратися. Не лінуйтеся і незабаром ви зможете побачити результат своєї праці.

Козоріг

10 березня Козероги можуть відчути невпевненість в собі. Однак це помилкове почуття, яке потрібно ігнорувати. Насправді все добре, просто вам потрібно уважно проаналізувати своє життя.

Водолій

Водоліям варто приготуватися до того, що життя приготувало для них нелегкі випробування. На вас чекає низка невдач, з яких потрібно витягти цінні уроки. Якщо ви зрозумієте всі свої помилки, проблеми швидко закінчаться.

Риби

Карти Таро радять Рибам зважитися на серйозний крок. Ви давно хочете почати все по-новому, але вас лякає невідомість. Настав час подолати свій страх.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що ураган з проблем увірветься в життя цих знаків Зодіаку вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: