Гороскоп на 2 жовтня по картам Таро / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав таро-гороскоп на 2 жовтня для всіх знаків Зодіаку. День обіцяє багато нового та цікавого багатьом знакам.

Овен

Ви можете дізнатися корисну інформацію. Щоб обрати правильний шлях, необхідно розширювати кругозір. Вивчайте новини, спілкуйтеся з людьми, з якими давно не спілкувалися. Вечір сприятливий для кохання, побачень, знайомств.

Відео дня

Телець

Ви можете встигнути зробити масу корисного для себе та інших людей. Прекрасний час для початку дружби і стосунків. Вдалими опиняються покупки. Можливе придбання речі, про яку давно мріяли.

Близнюки

Буде складно розгойдатися, але врешті-решт у вас усе вийде. День виявиться плідним і загалом пройде приємно. Не рекомендується робити вклади, ризикувати в ділових і фінансових питаннях. Може трапитися зустріч із неприємною особою. Постарайтеся швидко переключити увагу і не думати про це.

Рак

Не можна довіряти всьому, що говорять. Перевіряйте почуте, і не передавайте пліток. Також варто проявити обережність із грошима. Не виключені крадіжки і великі втрати.

Лев

Налаштуйтеся на серйозну роботу. Вам не можна відволікатися на дрібниці. Правильно розставте пріоритети. Якщо щось не виходить, не соромтеся звертатися по допомогу і підтримку.

Діва

Побувайте в новому місці і зробіть те, що ніколи не робили. Рекомендується спілкування з партнерами в неформальній обстановці. Якщо будете активні, проведете день цікаво і наблизитеся до мрії.

Терези

Упевненість у собі - це добре, але не пропускайте слушних порад. Не виключені промахи і програші. Не можна поспішати. Невдалими можуть виявитися покупки. Купуючи продукти, дивіться на дату виготовлення.

Скорпіон

Вам вдається справити гарне враження на людей. Використовуйте день для поліпшення стосунків у колективі та зі старшими родичами. Можете покликати когось у гості й пригостити фірмовою стравою.

Стрілець

Наполегливість допоможе впоратися з проблемами. Труднощі загартовують характер, і ви стаєте впевненішими в собі. Можливі вигідні контракти, початок співпраці.

Козеріг

День більше підходить для розмов, обговорень, ніж для реальних справ. Складні завдання можуть опинитися не по зубах. Рекомендується запланувати зустрічі з діловими партнерами. Добре пройде побачення.

Водолій

У вас говорять емоції. Рішення, ухвалені цього дня, можуть виявитися помилковими. Рекомендується займатися нескладною роботою і не вступати в суперечки з колегами і близькими людьми.

Риби

Навіть звичайні справи вдаються насилу. Відчувається пригніченість, занепад сил. Знадобиться вольове зусилля, щоб прийти в робочий стан. У вільний час добре б поспілкуватися з друзями, поділитися переживаннями й отримати підтримку.

Вас також можуть зацікавити новини: