У п'ятницю Овнам варто чекати хороших новин / фото ua.depositphotos.com

П'ятниця, 2 грудня, стане доленосною для Риб. Вони зможуть нарешті отримати підвищення по кар'єрних сходах. А ось на Близнюків чекає непростий день, вони відчують сором і навіть приниження. Чого очікувати іншим знакам Зодіаку і що радять карти Таро кожному з них - читайте нижче.

Овен

У п'ятницю Овнам варто чекати на хороші новини. Ви можете дізнатися про радісну подію або отримати привабливу пропозицію. Не відмовляйтеся від шансів стати ще щасливішими.

Телець

На Тельців чекають перемоги. Ви залишите всіх ворогів позаду і заслужено відсвяткуєте успіх. Однак карти Таро попереджають, що Тельці можуть сильно зазнатися і навіть стати деспотичними, якщо перегнуть палицю з перемогою.

Відео дня

Близнюки

2 грудня Близнюкам не пощастить. Їх чекають сором і приниження. Ви будете розбиті, проте все не так погано, як здається на перший погляд. Близнюкам важливо зрозуміти, що їм прийшов час рухатися вперед.

Рак

На Раків чекають серйозні зміни. Готуйтеся до невеликих проблем в особистому житті і на роботі. Ракам не можна рубати з плеча, в цей день потрібно зберігати спокій.

Лев

2 грудня Левам пощастить отримати цінні знання. Ви зможете зрозуміти, що робите не так. Левам варто стежити за словами і не говорити зайвого, щоб не загрузнути в плітках.

Діва

Дівам випала страшна карта, яка символізує втрати. Однак також вона означає, що на вас можуть чекати різкі зміни і рішення проблем, які довго вас турбували.

Терези

2 грудня Терезам варто приділити час своїй другій половинці. Влаштуйте сюрприз, сходіть на побачення. Якщо ж другої половинки немає, Терези можуть спробувати щастя і познайомитися з кимось симпатичним.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає спокійний день, який вони можуть присвятити відпочинку або прогулянці. Займіться розвитком своєї особистості і утримайтеся від злості і обману.

Стрілець

Стрільцям варто задуматися про те, чи подобається їм їхня робота. Можливо, ви неправильно обрали професію або проігнорували приховані таланти. Спробуйте відшукати в собі нові грані.

Козоріг

2 грудня на Козерогів чекає неприємний обман. Ви зможете викрити ворога і показати всім навколо свою проникливість. Найголовніше, не поспішайте зі звинуваченнями і зберіть побільше фактів.

Водолій

Водоліям пощастить в особистому житті і на роботі. Кожен, хто зустрінеться на вашому шляху в цей день, принесе тільки радість і посмішки. Будьте вдячні і не відмовляйте тим, хто попросить про допомогу.

Риби

На Риб чекає підвищення на роботі або нова посада. Не відмовляйтеся від пропозицій і сміливо беріться навіть за ті завдання, які здадуться складними.

Нагадаємо, раніше експерти 5 найнебезпечніших днів грудня за місячним календарем.

Вас також можуть зацікавити новини: