Що не можна вішати на ялинку в рік Тигра / фото depositphotos.com

Незадовго до Нового року українці за традицією наряджають ялинки і готуються до свята. Вибирати прикраси для ялинки потрібно не тільки на основі своїх уподобань, але і з урахуванням символу майбутнього року. Представником китайського гороскопа у 2022 році буде Синій Тигр. 

Раніше ми розповідали, як прикрасити ялинку на Новий Рік, щоб вона точно сподобалася китайському знаку. А зараз перерахуємо прикраси, які ні в якому разі не можна вішати на дерево, щоб вони не накликали гнів Тигра і не принесли біди.

Яскрава мішура

Різнокольорові пухнасті "дощики" входять в число найпопулярніших новорічних прикрас, але в цьому році від них краще утриматися. Гордому і інтелігентному Тигру строката мішура може здатися несмаком.

Відео дня

Різносортні іграшки

Часто на одній ялинці можна побачити "привіти" найрізноманітніших стилів і епох: радянські скляні шишки і саморобні дитячі іграшки, сучасні однотонні кульки і кришталеві сніжинки. Така різноманітність може серйозно розлютити Тигра. Виберіть один стиль для всіх прикрас і дотримуйтеся його у всьому.

Червоні та жовті іграшки

Читайте такожРік Тигра 2022: у чому зустрічати і що принесе символ року різним знакам ЗодіакуСимволом 2022 року є Синій Водяний Тигр. Червоний колір відповідає за стихію вогню, яка протилежна нинішньому знаку. Такі прикраси точно не допоможуть завоювати прихильність хижака, а може навіть його розсердять.

Іграшки у формі інших східних знаків

Якщо у вас залишилися іграшки у формі щурів, свиней, коней та інших знаків китайського гороскопу – не можна вішати їх на ялинку в цьому році. Тигр – дуже ревнивий і гордий звір. Таке суперництво з іншими знаками йому дуже не сподобається. А ось прикрашати ялинку будь-якими фігурками кішок можна – вони будуть доречні.

Вам також може бути цікаво: