Раки будуть реготати і багато веселитися / фото ua.depositphotos.com

4 січня Скорпіони будуть плакати, але тільки лише від щастя. А ось Дів оточить містика, доля попередить їх про жахливі погрози. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овни зможуть позбутися від непорозумінь і зарити сокиру війни. Давні вороги вам пробачать, якщо почують чесну відповідь.

Телець

У середу на Тельців чекає романтичне знайомство. Не бійтеся відкрити своє серце, на вас чекає щастя.

Відео дня

Близнюки

4 січня карти Таро радять Близнюкам уважно дивитися по сторонах і не ігнорувати почуття оточуючих. Байдужість до чужого горя може розлютити долю, не грайте з нею.

Рак

Раки будуть реготати і багато веселитися. Однак не забувайте про роботу, важливі справи не варто відкладати на інший день.

Лев

У середу Левам варто задуматися про зміну іміджу. Новий образ допоможе вам отримати увагу людини, від якої ви так чекаєте на перші кроки. 

Діва

Небезпека підстерігає Дів, 4 січня ви отримаєте попередження про наближення загрози. Моторошні події можуть обійти вас стороною, якщо ви попросите друзів про допомогу. 

Терези

На Терезів чекає приємна несподіванка. Гарні новини, зустріч з давнім другом або ж комплімент від другої половинки - карти Таро обіцяють вам масу радісних подій. 

Скорпіон

У середу Скорпіони будуть плакати від щастя. Доля щедро вас винагородить за всі старання і добрі вчинки. Розділіть свою радість з рідними.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям поганий настрій. Ви можете посваритися з другом і сильно на нього образитися, проте не варто приймати все близько до серця.

Козоріг

4 січня Козероги ризикують щось втратити. Якщо ви чинили правильно і чесно, то все обійдеться втратою незначної речі. А якщо ж ви з кимось погано вчинили, доля відбере щось важливе.

Водолій

Водоліям доведеться боротися з ворогами. Дайте відсіч всім кривдникам і не бійтеся захищати свою честь.

Риби

У середу Риби отримають шанс розбагатіти. Не відмовляйтеся від привабливих пропозицій, у цей день все вийде.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найбільш брехливі знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: