Астрологи вважають, що життя Близнюків нібито розділиться на дві частини / фото ua.depositphotos.com

До п'ятниці, 10 лютого, два знаки Зодіаку ризикують сильно постраждати. Доля вирішила їх покарати, астрологи попередили про небезпеку. Кому варто готуватися до гіршого - читайте нижче.

Близнюки

Астрологи вважають, що життя Близнюків нібито розділиться на дві частини. З одного боку, їм можна чекати на удачі на роботі, проте в особистому житті почнеться справжня катастрофа.

Доля вирішила провчити Близнюків, які не вміють шукати компроміси. Сварки з друзями і близькими - не все, що на вас чекає. Астрологи попереджають також про проблеми зі здоров'ям.

Відео дня

Стрілець

На Стрільців чекає втрата грошей. Доля вирішила вдарити їх саме по гаманцю. Астрологи вважають, що це буде розплатою за жадібність і небажання допомагати тим, хто цього потребує.

Якщо ж ваша совість чиста і ви нікого не образили, то переживати не варто. Розплата за "гріхи" чекає лише на тих, хто занадто високо задер ніс. 

Раніше астрологи розповіли, що життя трьох знаків Зодіаку кардинально зміниться вже скоро. Народжені під цими знаками жінки отримають шанс залучити в життя довгоочікувані зміни.

Вас також можуть зацікавити новини: